Ο Δ.Σ. του Watchup μιλά για το ερχομό της εφαρμογής στο Wii U, πιστεύει πως η κονσόλα προσφέρει «την καλύτερη υλοποίηση της εμπειρίας των δύο οθονών»

05 Σεπ

watchup-656x406

Η εφαρμογή ενημέρωσης Watchup έκανε μια αναπάντεχη εμφάνιση στο Wii U eShop την περασμένη εβδομάδα.

Ο ΔΙευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Watchup, Adriano Farano, μίλησε για την απόφαση να φέρει την εφαρμογή στην κονσόλα της Nintendo στον ιστότοπο The Drum:

Απο φιλοσοφικής άποψης, η συνεργασία ήταν φυσική γιατί η κεντρική αποστολή του Watchup είναι να φέρει την κατανάλωση των εκπεμπομένων ειδήσεων στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Το νεότερο κοινό, ειδικά αυτοί που κόβουν την καλωδιακή τηλεόραση, απαιτούν οι ειδήσεις να είναι διαθέσιμες όποτε τις θέλουν, εκεί που τις θέλουν. Ακριβώς αυτό προσφέρει το

Ο Farano μίλησε επίσης για το λόγο που το Watchup ταιαριάζει στο Wii U. Στην απάντησή του, υπέδειξε την πεποίθησή του πως η κονσόλα της Nintendo παρέχει «την καλύτερη υλοποίηση της εμπειρίας των δύο οθονών»

Η ικανότητα να αξιοποιούμε μια δεύτερη οθόνη οδήγησε τη Watchup να επινοήσει την ιδέα μιας διεπαφής «παρακολύθησης και αναγνωσης» που εκμεταλλεύεται και τις δύο οθόνες με ένα πλήρως λειτουργικό τρόπο. Όπως αποδείχτηκε, το Wii U σαν πλατφόρμα είναι μάλλον η καλύτερη υλοποίηση της εμπειρίας μιας «δεύτερης οθόνης» διότι δεν απαιτεί τη λήψη μιας δεύτερης εφαρμογής στο τηλέφωνο ή τη χρήση μιας ξεχωριστής συσκευής. Εφόσον είναι στο ίδιο διασυνδεδεμένο υλικό, είναι πλήρως συγχρονισμένο και άψογο. Τα άρθα ειδήσεων που σχετίζονται με το βίντεο που παρακολουθείται εμφανίζονται αυτομάτως στη φορητή συσκευή και μπορούν να φυλλομετρηθούν για επιπλέον συνάφεια με μια κίνηση του δαχτύλου.

Πηγή 1, Πηγή 2, Πηγή 3

Ο Δ.Σ. του Watchup μιλά για το ερχομό της εφαρμογής στο Wii U, πιστεύει πως η κονσόλα προσφέρει «την καλύτερη υλοποίηση της εμπειρίας των δύο οθονών»

| eShop, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων