Ο διευθύνων σύμβουλος της DeNA West μιλά για τη συνεργασία με τη Nintendo, πιστεύει πως μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που παίζει ο κόσμος παιχνίδια στο κινητό

12 Αυγ

dena

Κατά τη διάρκεια του Pocket Gamer Connects San Francisco 2015, ο διευθύνων σύμβουλος της DeNA West, Shintaro Asako σχολίασε τη συνεργασία της DeNA με τη Nintendo.

Είπε συγκεκριμένα:

Η συμφωνία με τη Nintendo είναι τεράστια, τεράστια. Η Nintendo έχει τα καλύτερα IP και μάλιστα IP που ταιρίαζουν τέλεια σε smartphones.

Ο Asako μίλησε επίσης για το οτι οι συνομιλίες με τη Nintendo ξεκίνησαν χρόνια πριν. Αρχικά, η DeNA ήλπιζε πως η Nintendo θα ενδιαφερόταν να κυκλοφορήσει παιχνίδια στο Mobage.

Μας πήρε 5 ή 6 χρόνια να τους πείσουμε. Θέλαμε να τους πείσουμε να κυκλοφορήσουν παιχνίδια στο Mobage [την πλατφόρμα περιήγησης της DeNA]. Δεν τους άρεσε. Πέντε χρόνια μετά, η αγορά άλλαξε. Η Nintendo ήθελε να προσελκύσει πολύ κόσμο με τον οποίο δεν έχει επαφή σήμερα, μεταξύ άλλων της Κίνας καθώς και άλλων αναπτυσσόμενων χωρών.

Αργότερα ο Asako έκανε μια τολμηρή δήλωση για το τι μπορεί να φέρει η συνεργασία της Nintendo με τη DeNA και έθιξε το ζήτημα της ικανότητας να σε ανακαλύπτουν.

Πιστεύω πως τα παιχνίδια μας μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο που παίζει ο κόσμος παιχνίδια στο κινητό του.

Τα επιτυχημένα παιχνίδια στα κινητά πρέπει να μπορεί να τα ανακαλύψει εύκολα ο καθένας. Είμαι πεπεισμένος πως εκατομμύρια ανθρώπων θα θέλουν να παίξουν ένα δωρεάν-στο-ξεκίνημα παιχνίδι απο τη Nintendo.

Tέλος, ο Asako πρόσθεσε οτι λίγα παιχνίδια μπορούν να επιτύχουν στη δύση, την Κίνα και την Ιαπωνία, τρεις αγορές που έχουν συνολική αξία περί τα $5 δις.

Πηγή 1 , Πηγή 2

Ο διευθύνων σύμβουλος της DeNA West μιλά για τη συνεργασία με τη Nintendo, πιστεύει πως μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που παίζει ο κόσμος παιχνίδια στο κινητό

| Νέα, Συνέντευξη | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων