Ο δημιουργός του Catlateral Damage “σκέφτεται σοβαρά” να φέρει το παιχνίδι στο Wii U

15 Ιούλ

catlateral-damage-1-656x369

 

To Catlateral Damage μπορεί να μην έχει φτάσει στο Wii U, αλλά ο Chris Chung, δημιουργός του παιχνιδιού, είπε στο Twitter πως “σκέφτεται σοβαρά” να το κάνει να συμβεί.

Το Catlateral Damage περιγράφεται σα μια “first-person καταστροφική εξομοίωση στην οποία παίζεις ως μια αφηνιασμένη γάτα, η οποία ρίχνει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί στο έδαφος”.  Ακούγεται καλό, ε;

Δείτε μερικά στοιχεία από το χειρισμό και τους μηχανισμούς του παιχνιδιού παρακάτω:

Πηγή

Ο δημιουργός του Catlateral Damage “σκέφτεται σοβαρά” να φέρει το παιχνίδι στο Wii U

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων