Ο δημιουργός του Monster Hunter X αναλύει για την επιλογή του ονόματος στον τίτλο

21 Ιούλ

monster_hunter_x_logo

Η Capcom ανακοίνωσε αρκετά παιχνίδια Monster Hunter τον τελευταίο καιρό. Το πιο πρόσφατο είναι το Monster Hunter X που προφέρεται Cross.

H Capcom απαντά πως κατέληξε στο όνομα με την συνέντευξή στο περιοδικό Famitsu με τον παραγωγό του Monster Hunter X Shintaro Kojima που είπε τα ακόλουθα:

“Όπως αναφέραμε και παλιότερα σημαίνει διασταύρωση παλιών και νέων τεχνικών που προσθέσαμε στο τίτλο, Επίσης ο σταυρός συμβολίζει τέσσερις κατευθύνσεις, δηλαδή τέσσερα διαφορετικά στυλ κυνηγιού όπως και τέσσερα διαφορετικά υπέρ τέρατα με την συνεργασία τεσσάρων χωριών από τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια.”

Ο παραγωγός Ryozo Tsujimoto πρόσθεσε επίσης:

“Να πούμε την αλήθεια διστάζαμε αρκετές φορές με την τελική ονομασία οπότε καταλήξαμε στο γράμμα X που συμβολίζει κάτι το δυνατό και ισχυρό, οπότε το παιχνίδι ονομάστηκε Monster Hunter X”

Τελικά ολοκλήρωσε ο διευθυντής του τίτλου Yasunori Ichinose:

“Δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο λόγο για τον αριθμό τέσσερα απλά το έφερε η συζήτηση και καταλήξαμε σε αυτόν. Ήταν η ίδια διαδικασία όπως όταν φτιάχνουμε ένα καινούργιο τέρας. Συνήθως φτιάχνουμε μόνο ένα τέρας για να το επιδεικνύουμε, σε αυτή την περίπτωση φτιάξαμε τέσσερα διότι μας δόθηκε η ευκαιρία να αυτοσχεδιάσουμε περισσότερο.”

“Το ίδιο ισχύει και με τα στυλ κυνηγιού. Σκεφτήκαμε πως οι μοναδικοί τρόποι εξέλιξης στο στυλ ενός κυνηγού τον περιορίζει οπότε κατασκευάσαμε τέσσερα ώστε να έχει ποικιλία… και με αυτό τον τρόπο η διαφοροποίηση και ποικιλία που δημιουργήσαμε έδωσε αποτελέσματα για τέσσερα διαφορετικά στυλ. Δεν ήταν τίποτα προκαθορισμένο αλλά στο τέλος είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα”

Πηγή

Ο δημιουργός του Monster Hunter X αναλύει για την επιλογή του ονόματος στον τίτλο

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων