Ο δημιουργός του Sonic μαζί με τον επικεφαλής της Sonic Team θα εμφανιστούν στο επετειακό SXSW 25th anniversary panel

01 Μαρ

sonic

H SEGA γιορτάζει την 25η επέτειο του Sonic με μια συζήτηση στο SXSW panel στις 19 Μαρτίου. Ο αρχικός δημιουργός του Sonic, Yuji Naka και ο επικεφαλής της Sonic Team, Takashi Iizuka θα παραστούν, καθώς και άλλοι καλεσμένοι, όπως οι Roger Smith (ηθοποιός του Sonic) και Mike Pollock (ηθοποιός του Dr. Eggman).

Ορίστε μια ανακοίνωση για το event:

Ο Sonic ο Σκαντζόχοιρος γίνεται 25! Μετά το τρέξιμο επί της σκηνής που ξεκίνησε το 1991 στο “SEGA Genesis,” η μικρή μπλέ αστραπή τα έχει δει όλα: Τη μεγάλη εξέλιξη του gaming –  μαζί με την άνοδο των online και mobile – τη διεθνή επέκταση, πολλαπλές σειρές στην τηλεόραση και μια άνοδο που τον έκανε εικόνισμα και μια αναγνωρίσιμη μασκότ του gaming. Η συζήτηση θα κοιτάξει σε βάθος την πλούσια ιστορία του Sonic στο gaming, την TV, τα εμπορεύματα και πολλά άλλα, δίνοντας στους θαυμαστές μια ματιά εκ των ένδον απ’ ευθείας από τις προσωπικότητες – κλειδιά της ιστορίας του Sonic. Ελάτε μαζί μας για να γιορτάσουμε το παρελθόν και να δούμε το μέλλον!

Η συζήτηση θα λάβει χώρα στις 19 Μαρτίου, από τις 23:30 ως τις 01:00 ώρα Ελλάδος

Πηγη 1, Πηγή 2

Ο δημιουργός του Sonic μαζί με τον επικεφαλής της Sonic Team θα εμφανιστούν στο επετειακό SXSW 25th anniversary panel

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων