Ο Iwata δεν απολογήθηκε για το περιεχόμενο του Digital Event

18 Ιούν

satoru-iwata2-656x369

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Reggie τα λεγόμενα του Iwata δεν ήταν μια συγγνώμη για το περιεχόμενο που έδειξαν αλλά ένα μήνυμα ότι ακούει το λεγόμενα των οπαδών.

“Ο κύριος Iwata είναι στην Ιαπωνία και προσπαθεί να εξηγήσει στους καταναλωτές στην Ιαπωνία τι γίνεται στην Ε3.  Η σωστή μετάφραση στο μήνυμα του ήταν: ‘Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση, θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας.’”

“Ένα από τα πράγματα που βρίσκω ενδιαφέρον με την Nintendo είναι όταν παρατηρείς ιστορικά την κάθε παρουσίαση στην Ε3 ,τυπικά υπάρχει ένας σκεπτικισμός είτε με μια παρουσίαση ή μία ψηφιακή ανακοίνωση, αλλά μετά από μερικές μέρες που ο κόσμος έρχεται σε επαφή με τα παιχνίδια και αρχίζει να καταλαβαίνει τι προσφέρουμε τότε αλλάζει αυτός ο αρνητισμός σε κάτι θετικό που μεγαλώνει από εκείνες τις μέρες μέχρι τις γιορτές.”

“ Το Splatoon είναι ένα παιχνίδι που ο κόσμος λατρεύει τώρα, αλλά αν θυμάστε στην προηγούμενη Ε3 ο κόσμος το βρήκε ενδιαφέρον αλλά δεν το κατάλαβε από την αρχή πως παίζεται, δεν καταλάβαινε τους μηχανισμούς στόχευσης ή πως λειτουργεί ο μηχανισμός της μεταμόρφωσης από έναν χαρακτήρα σε καλαμάρι και να ταξιδεύει μέσα στο μελάνι. Τώρα όλα αυτά τα παράπονα έχουν εξαφανιστεί και απολαμβάνουν το παιχνίδι σε μέγιστο βαθμό.”

“Ο στόχος μας είναι να βγάλουμε το περιεχόμενο να κάνουμε τον άλλον να καταλάβει τι φτιάχνουμε αλλά το κυριότερο είναι να το παίξει ώστε να το κατανοήσει”

“Δεν έχω ακούσει την κοινή γνώμη πάνω στα παιχνίδια που έχουμε δείξει στα Best Buy αλλά είναι σίγουρος πως θα είναι θετική διότι τα παιχνίδια που κατασκευάζουμε είναι καταπληκτικά, δείχνουν απίστευτα και οδηγούν το κόσμο να είναι ενθουσιασμένος με αυτά”

Ο Iwata δεν απολογήθηκε για το περιεχόμενο του Digital Event

| Ε3, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων