Ο John Vignocchi, διευθύνων παραγωγός του Disney Infinity “κράζει” την έλλειψη των amiibo

09 Ιούν

2809476-amiibo1

Είναι γνωστές οι ελλείψεις των amiibo και τα αντίστοιχα συγνώμη της εταιρίας. Παρόλα αυτά το πρόβλημα συνεχίζεται και μάλιστα στην δική μας χώρα δεν έχει γίνει επανατροφοδοσία για αρκετούς χαρακτήρες δημιουργώντας πολλά κενά. Επιπλέον η Nintendo δεν έχει φροντίσει να συνοδεύει τα amiibo με τα ανάλογα παιχνίδια που τα υποστηρίζουν. Παράδειγμα κυκλοφόρησε το Kirby and the Rainbow Curse αλλά ο Meta Knight και ο King Dedede δεν υπήρχαν διαθέσιμοι. Επίσης το ίδιο είδαμε και με την κυκλοφορία του Project S.t.e.a.m. που και αυτό είδε ελλείψεις στα amiibo της σειράς Fire Emblem. Ποιος λοιπόν ο λόγος να υποστηρίζονται τα όποια amiibo αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα προς αγορά;

Κάτι τέτοιο φαίνεται να εκφράζει και ο John Vignocchi, διευθύνων παραγωγός του Disney Infinity. Πρόσφατα σε συνέντευξη από τον ιστότοπο Game Informer ρωτήθηκε αν η εταιρία είναι προετοιμασμένη για υψηλή ζήτηση των φιγούρων Star Wars σε αντίφαση με την κατάσταση που επικρατεί με τα amiibo. Η απάντηση που έδωσε είναι η εξής:

Δεν υπάρχει η πρόθεση να δημιουργηθεί έλλειψη για οποιαδήποτε φιγούρα. Είναι ανεύθυνο και αγενές προς τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς. Δεν θέλουν να δημιουργηθεί απογοήτευση ή κυνήγι. Επομένως οι φιγούρες θα υπάρχουν σε επαρκή διαθεσιμότητα στα ράφια των καταστημάτων.

Καλό είναι η Nintendo να δώσει λύση σε αυτά τα θέματα κάποια στιγμή καθώς επίσης να υπάρχει η ανάλογη διαθεσιμότητα με την κυκλοφορία του εκάστοτε παιχνιδιού. Ειδικά μάλιστα όταν σtήν την Ε3 αναμένεται να παρουσιάσουν ακόμα περισσότερες φιγούρες αλλά και παιχνίδια που θα τις υποστηρίζουν.

Ο John Vignocchi, διευθύνων παραγωγός του Disney Infinity “κράζει” την έλλειψη των amiibo

| Νέα | 0 Comments
About The Author
-

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων