Ο Kimishima για πωλήσεις υλισμικού/ λογισμικού Wii U

28 Απρ

17l

Οι παρακάτω πληροφορίες προέρχονται από την ενημέρωση των επενδυτών από τον πρόεδρο της Νintendo, Tatsumi Kimishima…

Ο αριθμός των συστημάτων Wii U που έχουν πωληθεί παγκοσμίως ξεπέρασαν τα 12 εκ.

Αν και αυτή η βάση χρηστών δεν είναι το ίδιο μεγάλη με αυτή των παλαιότερων οικιακών κονσολών μας, είχαμε μια μεγάλη επιτυχία το 2015 με το Splatoon και συνεχίσαμε τις πωλήσεις στην Ιαπωνία.

18l-1

Το παραπάνω γράφημα δείχνει τις πωλήσεις λογισμικού του Wii U στην Ιαπωνία από την αρχή του έτους μέχρι και την περασμένη εβδομάδα, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο των περασμένων δύο ετών. Το Splatoon έχει συνεχίσει τις καλές πωλήσεις απότηνα ρχή του ημερολογιακού έτους και κυκλοφορήσαμε το The Legend of Zelda: Twilight Princess HD στις 10 Μαρτίου και το Pokkén Tournament στις 18 Μαρτίου, καθιστώντας τις πωλήσεις της περιόδου τις υψηλότερες των τελευταίων δύο ετών.

19l

Το παραπάνω γράφημα δείχνει τις πωλήσεις λογισμικού Wii U στις Η.Π.Α. σε σύγκριση με την ίδια περίοδο τα τελευταία δύο έτη.

Στις Η.Π.Α. είχαμε τους ίδους τίτλους με την Ιαπωνία, κάτι που οδήγησε σε μια μεγάλη άνοδο πωλήσεων αυτή την περίοδο.

20l

Το παραπάνω γράφημα δείχνει τις πωλήσεις λογισμικού Wii U στην Ευρώπη. σε σύγκριση με την ίδια περίοδο τα τελευταία δύο έτη.

Οι τίτλοι που κυκλοφόρησαν σε Ιαπωνία και Η.Π.Α. ήρθαν και στην Ευρώπη, κάτι που οδήγησε σε αυξημένες πωλήσεις πρόσφατα.

Source

Ο Kimishima για πωλήσεις υλισμικού/ λογισμικού Wii U

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων