O Kimishima μας μιλά για το Miitomo

04 Φεβ

50l

Παράλληλα με το My Nintendo εμείς θα κυκλοφορήσουμε το Miitomo ως την πρώτη εφαρμογή έξυπνων συσκευών.

Το Miitomo είναι μια εφαρμογή ψυχαγωγίας που μετατρέπει την επικοινωνία μεταξύ των φίλων σε μια μορφή «παιχνιδιού». Μετά την κυκλοφορία του, ελπίζουμε πολλοί να αναρωτιούνται γιατί αυτό το είδος της app δεν είχε υπάρξει ποτέ πριν.

Στο Miitomo, Mii” που μοιάζουν με το εσάς εμφανίζονται ως ο «εναλλακτικός εαυτός σας» μέσα στην έξυπνη συσκευή σας.

Όλοι σας πρέπει να είχατε την ευχάριστη εμπειρία του να ζητηθεί από έναν φίλο να μιλήσει για κάτι που να μη μπορεί να εκφραστεί άνετα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας σας.

Οι Χαρακτήρες Mii διευκολύνουν αυτό το είδος της δομής του κοινωνικού παιχνιδιού με το Miitomo.

Αντίθετα με τις περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, με τις οποίες υποτίθεται ότι πρέπει να αποστείλετε ο ίδιος το μήνυμά σας, στο  ο Miitomo, ομιλητικός χαρακτήρας Mii θα πυροδοτήσει αυτόματα μοναδικες συνομιλίες και θα βοηθήσει τους φίλους να μιλήσουν για τυχαία, διασκεδαστικά και αναπάντεχα θέματα.

Πιστεύω ότι θα ζήσετε μια φρέσκια νέα αίσθηση με Miitomo.

51l

Περισσότεροι από 200 εκατομμύρια χαρακτήρες Mii έχουν δημιουργηθεί σε όλο τον κόσμο και έχουν εκτιμηθεί από πολλούς ανθρώπους, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, τη χώρα ή την περιοχή.

Τα Miis είναι μοναδικοί χαρακτήρες που ενεργούν σε πολύ Nintendo-ειδείςτρόπους με πλούσιες εκφράσεις.

52l

Επίσης, με το Miitomo έρχεται ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Miifoto”, με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε διάφορες εικόνες με χαρακτήρες Mii.

Οι εικόνες που δημιουργήθηκαν με το Miifoto μπορούν να αποθηκευτούν στην έξυπνη συσκευή σας και μπορείτε να τις μοιράσετε με διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι ώστε αυτές οι εικόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν πέρα από gaming.

Αρκετοί καταναλωτές έχουν χρησιμοποιήσει τα Mii τους στο προφίλ τους σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Ελπίζουμε ότι περισσότεροι άνθρωποι που θα απολαμβάνουν το Miitomo χρησιμοποιήσουν το Mii και μ’αυτό τόν τρόπο

53l

Το Miitomo είναι μια εφαρμογή που είναι ιδιαίτερα εξαρτημένη από τη γλώσσα, καθώς εισάγει ένα διασκεδαστικό νέο στυλ επικοινωνίας. Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει μια ποικιλία διαφορετικών τρόπων που οι άνθρωποι σε διάφορες χώρες που μιλούν διαφορετικές γλώσσες, θα απολαύσουν το app.

Ως εκ τούτου, με την κυκλοφορία του Miitomo σε αυτές τις 16 χώρες, και αφού λάβουμε ανατροφοδότηση από τους καταναλωτές μας για τις εμπειρίες τους και δημιουργήσουμε δομές υποστήριξης πελατών, θα αυξήσουμε σταδιακά τον αριθμό των διαθέσιμων χωρών για το Miitomo.

54l

Πριν το Miitomo κυκλοφορήσει το Μάρτιο, η Nintendo θα αρχίσει να δέχεται την προεγγραφή του app από τη 17η Φεβρουαρίου.

Θα χρειαστείτε λογαριασμό σας Nintendo για την προεγγραφή.

Όποιος προ-εγγραφεί στο Miitomo θα λάβει Platinum Points στο My Nintendo, που θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα με το Miitomo, έτσι ώστε να μπορεί να κατεβάσεί άμεσα τα παιχνίδια του.

Θα ξεκινήσουμε αυτή την προεγγραφή για Miitomo όχι μόνο στην Ιαπωνία αλλά σε όλες τις 16 χώρες όπου αρχικά θα κυκλοφορήσει το app.

(Σημείωση: Έξω από την Ιαπωνία, η Nintendo εγγραφή λογαριασμού ξεκινά ταυτόχρονα στις 17 Φεβρουαρίου, με την έναρξη της προεγγραφής των Miitomo, σε όλες τις χώρες όπου οι υπηρεσίες My Nintendo θα ξεκινήσει επίσημα το Μάρτιο.)

55l

To Miitomo θα κυκλοφορήσει σε iOS και Android.

Θα κυκλοφορήσουμε το Miitomo στην Ιαπωνία στα μέσα Μαρτίου και σε άλλες 15 χώρες μέχρι το τέλος του Μαρτίου.

Οι υπηρεσίες My Nintendo που ανέφερα νωρίτερα θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Miitomo.

Πηγή 1, Πηγή 2

O Kimishima μας μιλά για το Miitomo

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων