O Kimishima μιλά για τα amiibo

04 Φεβ

22l

Σειρά έχουν τα amiibo. Περισσότερο από ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που κυκλοφόρησαν τα amiibo το Νοέμβριο του 2014 ως μια ολοκαίνουργια κατηγορία προϊόντος μαζί με το Super Smash Bros. για το Wii U. Σήμερα, περισσότερα από 80 amiibo έχουν κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία με πάνω από 25 συμβατά παιχνίδια.

Περίπου 31 εκατομμύρια κομμάτια amiibo έχουν διανεμηθεί αποσταλεί μέχρι σήμερα σε όλο τον κόσμο ως το τέλος του τρίτου τριμήνου του τρέχοντος οικονομικού έτους.

23l-1

Ο αριθμός των κομματιών που έχουν αποσταλεί κατά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους έχει φθάσει περίπου τα 9,9 εκατομμύρια, το οποίο είναι ένα το υψηλότερο ποσό για ένα μόνο τρίμηνο.

Τα amiibo μπορούν να αγοραστούν ως έχουν, ανεξάρτητα από την εποχή με την προσιτή τιμή τους σε σχέση με τα πακέτα λογισμικού, και ανέδειξαν τις δυνατότητές τους, πουλώντας ακόμη περισσότερο στην εορταστική περίοδο. Πιστεύουμε ότι όλες οι πλατφόρμες της Nintendo μπορούν να αποκομίσουν μεγάλα οφέλη από τη συνεχή παρουσία των χαρακτήρων της Nintendo σε καταστήματα λιανικής πώλησης.

24l

Περίπου 12,9 εκατ ατομικές κάρτες amiibo απεστάλησαν κατά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους, αριθμός ο οποίος ανέρχεται σε περίπου 21,5 εκατομμύρια κάρτες σε όλο τον κόσμο από την κυκλοφορία τους τον Ιούλιο του περασμένου έτους στην Ιαπωνία.

Πιστεύουμε ότι οι κάρτες amiibo μπορούν να αγοραστούν άνετα με την προσιτή τιμή τους.

25l-1

Αυτό το γράφημα δείχνει τις τελευταίες αναλογίες αποστολή για κάθε περιοχή τόσο για τοις φιγούρες, όσο και για τις κάρτςamiibo.


Το μπλε αντιπροσωπεύει την Αμερική. Στις ΗΠΑ, η κατηγορία «Toys to Life», στην οποία τα παιχνίδια συνεργάζονται με τα αντικείμενα, είναι καλά αναγνωρισμένη και οι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με αυτό το είδος του παιχνιδιού. Επίσης, τα amiibo που έχουν ήδη κυκλοφορήσει συνεχίσουν να πωλούν σε μακροπρόθεσμη βάση. Κατά συνέπεια, η Αμερική αντιπροσωπεύει περισσότερο από το ήμισυ της παγκόσμιας διανομής μας.

Από την άλλη πλευρά, η Ιαπωνία κατέχει υψηλότερο ποσοστό πωλήσεων στις κάρτες amiibo χάρη στις ισχυρές πωλήσεις συμβατού λογισμικού, όπως το Animal Crossing: Happy Home Designer στην ιαπωνική αγορά.

26l

Αυτή η διαφάνεια είναι ένα διάγραμμα σύγκρισης της αναλογίας μεταξύ των amiibo που διανεμήθηκαν στο τέλος του δεύτερου και τρίτου τριμήνου του τρέχοντος οικονομικού έτους.

Συγκεκριμένα, η ιαπωνική αγορά αυξήθηκε παράλληλα με μια συνολική αύξηση των πωλήσεων κατά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους.

27l

Αυτή η διαφάνεια δείχνει του κορυφαίους σε πωλήσεις amiibo χαρακτήρες που πωλήθηκαν στην Ιαπωνία, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη το περασμένο έτος. Οι Super Smash Bros. χαρακτήρες της σειράς, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτήρων από τρίτους, είναι δημοφιλείς στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, ενώ ένα ευρύ φάσμα amiibo από κλασικούς χαρακτήρες μαζί με τους ολοκαίνουργιους χαρακτήρες συνεχίζει να πουλάει καλά. Από την άλλη πλευρά, η σειρά Splatoon κυριαρχεί στην πρώτη τριάδα στην Ιαπωνία.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στις τάσεις των πωλήσεων μεταξύ της Ιαπωνίας και άλλων περιοχών.

28l-1

Αυτή η διαφάνεια δείχνει μια σύγκριση πωλήσεων της σειράς Splatoon amiibo για το πρώτο εξάμηνο (ΑπρίλιοςΣεπτέμβριος) του τρέχοντος οικονομικού έτους και το τρίτο τρίμηνο (ΟκτώβριοςΔεκέμβριος) του τρέχοντος οικονομικού έτους.


Η παραγωγική ικανότητα δεν ήταν σε θέση να συμβαδίσει με μια πολύ μεγαλύτερη ζήτηση από αυτήν που αναμενόταν αρχικά σε το περασμένο έτος, η οποία προκάλεσε αναστάτωση στους καταναλωτές μας και το εμπόριο των πελατών. Κατά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους, ωστόσο, η σειρά των Splatoon amiibo πουλάει πολύ καλά μετά τη βελτίωση της παραγωγικής ικανότητας.


Πιστεύουμε ότι αγοράστηκε μαζί με το λογισμικό Splatoon, του οποίου οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά την εορταστική περιοδο.

29l

Εμείς θα προτείνουμε νέους τρόπους διασκέδασης με τα amiibo. Το Mini Mario & Friends: amiibo Challenge ξεκίνησε να προωθείται στις 28 Ιανουαρίου στην Ιαπωνία. Ένα κουπόνι με έναν κωδικό λήψης για Mini Mario & Friends: amiibo Challenge, το οποίο είναι λογισμικό που διανέμεται μέσω eShop στα Wii U και Nintendo 3DS, μοιράζεται σε καταστήματα λιανικής σε όσους αγοράζουν φιγούρες amiibo.

30l-1

Θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε νέους χαρακτήρες στη σειρά amiibo. Σκοπεύουμε πίσης να κυκλοφορήσουμε πολλούς νέους Amiibo πέρα από αυτούς που βλεπετε σ’αυτή τη διαφάνεια.

Πηγή 1, Πηγή 2

O Kimishima μιλά για τα amiibo

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων