Ο Kimishima σκιαγραφεί το μέλλον του Nintendo Switch

31 Ιαν
Ο Kimishima σκιαγραφεί το μέλλον του Nintendo Switch

Αν διαβάσατε το άρθρο μας σχετικά με τις πωλήσεις της εβδομάδας, θα είδατε πως η Nintendo δημοσίευσε τα τελευταία οικονομικά της αποτελέσματα.

Είχαμε όμως και μερικά σχόλια από τον πρόεδρο!

 

Τι μέλλει γενέσθαι με το Nintendo Switch;

Ο πρόεδρος Tatsumi Kimishima είπε στις δηλώσεις του κατά την ενημέρωση των επενδυτών πως: «Πέρα από τα Labo, έχουμε προετοιμάσει κι άλλους τρόπους για να επεκτείνουμε το πώς θα παίζετε με το Switch». Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν είπε κάτι πιο συγκεκριμένο.

Ο Takashi Mochizuki, ο οποίος έκανε ένα ρεπορτάζ για την παραπάνω πληροφορία, δημοίσευσε ένα άρθρο στο Wall Street Journal.

Για να διατηρήσει την ορμή της κονσόλας, ο κ. Kimishima είπε πως η εταιρεία ήθελε να προσελκύσει ένα μεγάλο εύρος πελατών. Μεταξύ άλλων, παιδιά, τους γονείς τους και τους hard-core gamers. Τον Ιανουάριο, η εταιρεία ανακοίνωσε τα “Nintendo Labo”. Αυτά θα είναι συλλογές από χειροτεχνίες και κατασκευές που περιλαμβάνουν χαρτονένια εξαρτήματα για το Switch, όπως πλήκτρα του πιάνο. Ο κ. Kimishima είπε οτι έρχονται περισσότερα.

Κάποιοι που έχουν γνώση των σχεδίων ανάπτυξης είπαν πως υπάρχουν νέες συσκευές για το Switch στα σκαριά, χωρίς να εμβαθύνουν περισσότερο.

 

Για να πούμε κι εμείς την αποψάρα μας, θα προτιμούσαμε η Nintendo να εστιάσει στο να δημιουργεί τα καλύτερα παιχνίδια. Αυτά είναι που πουλάνε κονσόλες, όχι οι «εκπλήξεις», όπως νομίζει η Nintendo. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα στο μέλλον όμως.

 

Πηγή 1, Πηγή 2

Ο Kimishima σκιαγραφεί το μέλλον του Nintendo Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων