Ο Koji Igarashi μιλά για το σκοπό του

04 Ιούλ
Ο Koji Igarashi μιλά για το σκοπό του

Ο Koji Igarashi έφυγε από την Konami μετά από 20 χρόνια. Στη συνεχεια, κατάφερε να ξεκινήσει μια πολύ επιτυχημένη εκστρατεία χρηματοδότησης στο Kickstarter για το νέο του παιχνίδι, το Bloodstained: Ritual of the Night, ένα πνευματικό διάδοχο της σειρας Castlevania.

Μιλώντας στον ιστότοπο GamesRadar σχετικά με την απόφασή του για να γίνει αυτόνομος, ο Igarashi είπε:

Τρία ή τέσσερα χρόνια πριν εργαζόμουν στην Konami και δεν είχα την ευκαιρία να [δημιουργήσω ένα παιχνίδι σαν το Symphony of the Night]. Όταν είδα την επιτυχία της εκστρατείας crowdfunding του Mighty No. 9, κατάλαβα πως οι θαυμαστές μπορούν να ενισχύσουν το δημιουργό και να του ανοίξουν τις πόρτες. Αυτή ήταν η σπίθα που έψαχνα για να φύγω από την Konami, να φτιάξω το δικό μου δρόμο και να είμαι αυτόνομος.

Ο Igarashi μίλησε και για το Bloodstained. Αντί να εστιάσει στην καινοτομία, η ομάδα σκοπεύει να προσφέρει ένα «κλασικό παιχνίδι Igavania-style» που ζητούν οι παίκτες τόσο καιρό.

Στόχος μου με αυτό το παιχνίδι είναι να δώσω [στους παίκτες] αυτό το κλασικό παιχνίδι Igavania-style που θέλουν. Πρώτα απ’ όλα, δε στοχεύουμε στην καινοτομία – στοχεύουμε στην ανάσταση του gameplay που ζητά ο κόσμος τα τελευταία πέντε χρόνια και οι δημιουργοί και διανομείς δεν προσφέρουν. Οποιαδήποτε καινοτομία είναι για να κάνει το παιχνίδι πιο πικάντικο και ενδιαφέρον.

Πηγή 1, Πηγή 2

Ο Koji Igarashi μιλά για το σκοπό του

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων