Ο Masuda μας μιλά για το Pokemon GO

07 Μαρ

pokemon-go-2-656x369

O Junichi Masuda της Game Freak μίλησε για διάφορα θέματα σχετικά με τα Pokemon στο τελευταίο τεύχος του GamesMaster. Σχολίασε συγκεκριμέςνα το Pokemon GO όπου ανέφερε πως η εμπειρία που θα φέρει διαφέρει από όλα τα γνωστά παιχνίδια Pokemon.

Να τι είπε ο Masuda:

Μεταξύ άλλων, φέτος θα κυκλοφορήσει το Pokémon Go – ένα καινοτόμο παιχνίδι για κινητά που θα ενθαρρύνει τους θαυμαστές να ψάξουν παντού στον πραγματικό κόσμο για να ανακαλύψουν Pokémon. Οι παίκτες θα μπορούν να πιάσουν, να ανταλλάξουν και να πολεμήσουν στον πραγματικό κόσμο αξιοποιώντας τις πληροφορίες της τοποθεσίας τους.

«Έχω αναμιχθεί προσωπικά με το παιχνίδι. Θα μπορείτε να βρείτε, να ανταλλάξετε και να πολεμήσετε με τα Pokémon στον πραγματικό κόσμο. Πιστεύω πως το Pokémon Go θα φέρει μια νέα εμπειρία από αυτή των ήδη υπαρχόντων τίτλων Pokémon, επιτρέποντας στους παίκτες να εξερευνήσουν τις γειτονιές τους με τους φίλους τους. Έτσι, ελπίζουμε πως το Pokémon Go, που κυκλοφορεί μέσα στο 2016, θα παρέχει πολλή διασκέδαση για τους θαυμαστές μας.»

Πηγή

Ο Masuda μας μιλά για το Pokemon GO

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων