Ο Masuda της Game Freak μιλά για την προσπάθεια να ανταποκριθεί σε παλιούς και νέους φίλους των Pokemon

15 Μαρ

pokemon-20th-anniversary-656x477

Tα Pokemon υπάρχουν εδώ και 20 χρόνια, που είναι πολύς καιρός. Η σειρά έχει πολλούς παλιούς φίλους, αλλά και νέους παίκτες που έρχονται στη σειρά κάθε μέρα.

Πώς ανταποκρίνεται λοιπόν η Game Freak – η ομάδα δημιουργίας των Pokemon RPGs – και στα δύο είδη παικτών; Αυτή ήταν η ερώτηση που έκανε το GamesMaster στο Junichi Masuda στο τελευταίο τεύχος.

Ορίστε τι είπε:

Σήμερα θα δείτε παιδιά του ’90 που έπαιξαν τα πρώτα παιχνίδια της σιεράς, που πλέον είναι γονείς και παίζουν με τα παιδιά τους. Αλλά μερικοί από τους κεντρικούς μηχανισμούς του gameplay ακόμα έχουν απήχηση σήμερα, όπως και το 1996. Τα συλλεκτικά στοιχεία του παιχνιδιού ανταποκρίνονται στην αίσθση επιτυχίας των ανθρώπων και είναι πολύ καλή σειρά για στρατηγική σκέψη.

Πρέπει να κάνουμε σωστές αποφάσεις για το τι να αλλάξουμε και τι όχι. Επίσης πρέπει να προσέχουμε να μην κάνουμε τα πράγματα υπερβολικά δύσκολα. Μετά από δύο ή τρεις γενιές, τα παιχνίδια έχουν την τάση να γίνονται πιο δύσκολα. Στα πρόσφατα παιχνίδια, ο μηχανισμός να πιάνετε Pokémon με τις PokéBalls εξηγήται μέσα στο παιχνίδι, αλλά προσπαθούμε να μάθουμε στα παιδιά που παίζουν το παιχνίδι για να καταλάβουμε πώς νιώθει κάποιος που παίζει πρώτη φορά το παιχνίδι.

Πηγή

Ο Masuda της Game Freak μιλά για την προσπάθεια να ανταποκριθεί σε παλιούς και νέους φίλους των Pokemon

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων