Ενημερώθηκε με νέα βίντεο: Ο Miyamoto μας λέει ποιά ήταν η αγαπημένη του ταινία και το αγαπημένο του παιχνίδι για το 2015

04 Μαρ

star-wars-force-awakens-656x369

Βλέποντας την παραπάνω εικόνα, καταλαβαίνετε ποιά ήταν η αγαπημένη ταινία του Miyamoto για το 2015. Μιλώντας με το Game Informer, ο Miyamoto μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με το γιατί εντυπωσιάστηκε από την ταινία.

Επίσης, παρακάτω, θα βρείτε δύο βίντεο – συνεντεύξεις του Miyamoto με προσωπικότητες του YouTube περί Star Fox Zero και εφ’ όλης της ύλης!

Υπήρξαν πολλές καλές ταινίες πέρσι. Μια ταινία για την οποία πρέπει να μιλήσω είναι το Star Wars. Ήταν μια ταινία που με είχε ανησυχήσει πολύ. Απόλαυσα πολύ τις 3 αρχικές ταινίες. Αλλά όταν άρχισαν να βασίζονται περισσότερο στα computer graphics, σταδιακά σταμάτησα να παρακολουθώ τις ταινίες Star Wars.

Ένιωθα πως αυτοί που αναλάμβαναν την ταινία είχαν μεγάλη πρόκληση μπροστά του. Η προσδοκία μου ήταν οτι θα έβρισκαν ένα  τρόπο να τα καταφέρουν με το ζόρι. Αλλά όταν είδα την ταινία, εντυπωσιάστηκα από το τι κατάφεραν να κάνουν.

Ως δημιουργός, πραγματικά σεβάστηκα την ικανότητά τους να αναλάβουν την πρόκληση και να φέρουν πίσω κάποια από τα συναισθήματα που είχε ο κόσμος την πρώτη φορά που είδε τις ταινίες. Μου άρεσε πολύ που κάποιοι από τους ηθοποιούς του Επεισοδίου VI επέστρεψαν μετά από τόσα χρόνια και μπορούσαμε να δούμε πώς γέρασαν. Ως θαυμαστής, ήταν πολύ ωραία ταινία.

Ο Miyamoto συζήτησε για τα αγαπημένα παιχνίδια του για πέρσι: Τα Splatoon και Super Mario Maker.

Δεν έχω δει πολλά video games. Δύο όμως με έκαναν πολύ χαρούμενο. Το ένα είναι το Splatoon. Είχαμε πολύ νεαρό προσωπικό που δούλεψε στο παιχνίδι. Ειδικά όσον αφορά την Ιαπωνία, βοήθησαν να γνωρίσουν τα shooters σε νέο κοινό.

Κι ύστερα το Super Mario Maker, στο οποίο δουλέψαμε με τον κ. [Takashi] Tezuka, βλέπουμε πολλούς πατεράδες να το παίζουν με τα παιδιά τους. Αυτό με έκανε πολύ χαρούμενο.

Πηγή 1Πηγή 2Πηγή 3

Ενημερώθηκε με νέα βίντεο: Ο Miyamoto μας λέει ποιά ήταν η αγαπημένη του ταινία και το αγαπημένο του παιχνίδι για το 2015

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων