Ο νέος κινέζικος κλώνος του Pokemon GO μοιάζει αρκετά creepy

18 Αυγ
Ο νέος κινέζικος κλώνος του Pokemon GO μοιάζει αρκετά creepy

Το Pokemon GO έχει γίνει πλέον ένα παγκόσμιο φαινόμενο με τεράστια επιτυχία. Fans και μη των Pokemon διαφόρων ηλικιών κυνηγάν τερατάκια με τα smartphones τους, με το χάρτη του παιχνιδιού να είναι για πρώτη φορά ο πραγματικός κόσμος.

Ο κόσμος πλέον περπατά για να βρει Pokemon, να εκκολάψει αυγά ή να πολεμήσει και να κατακτήσει gyms για την ομάδα του. Άλλοι μαζεύονται σα μια παρέα γύρω από τα Pokestops και εφοδιασμένοι με lures κυνηγούν μαζί τερατάκια στο σημείο αυτό. Μέχρι και καταστήματα ή καφετέριες επωφελούνται από τα Pokestops και την επιτυχία του παιχνιδιού, η οποία φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη.

Guides και σχετικές εφαρμογές ανεβαίνουν συνεχώς στο Google Play Store, εξ’ αιτίας του τεράστιου hype γύρω από το νέο τίτλο της Niantic.  Στο άρθρο αυτό όμως θα σχολιάσουμε μία αρκετά… creepy κινέζικη εφαρμογή.

Ο κλώνος του Pokemon GO

Στην Κίνα, λοιπόν, φτιάχτηκε ένας από τους πιο περίεργους και creepy κλώνους που έχουμε δει ποτέ, βασισμένος στο Pokemon GO.

Το app έρχεται από το δημιουργό Rejected Games: FPS Adventure & Sport SimulationAdventure. Το “Pokeball Coach for Pokemon Go” φτιάχτηκε προφανώς με την πρόθεση να βοηθήσει τους παίχτες να εξασκήσουν τις βολές τους με τις Pokeballs στο αυθεντικό παιχνίδι της Niantic. Ωστόσο, ο σχεδιασμός τους φαίνεται πως είναι περισσότερο ‘τροφή για εφιάλτες’, αντί για χαριτωμένα πλασματάκια:

View post on imgur.com

Το Pokeball Coach for Pokemon Go κατάφερε να κυκλοφορήσει στο Google Play Store στα τέλη Ιουλίου. Ωστόσο, πλέον έχει νέα ζωάκια και πολύχρωμες μπάλες. Προφανώς θέματα Copyright πίεσαν να επέλθει η αλλαγή αυτή.

Πηγή

Ο νέος κινέζικος κλώνος του Pokemon GO μοιάζει αρκετά creepy

| iOS/Android, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων