Συνέντευξη του Noriyoshi Fujimoto για το Dragon Quest VII

14 Σεπ
Συνέντευξη του Noriyoshi Fujimoto για το Dragon Quest VII

Σε συνέντευξή του στο Nintendo Life, ο παραγωγός του Dragon Quest VII Noriyoshi Fujimoto μίλησε για την απόφαση της SquareEnix για ξαναδημιουργήσει το παιχνίδι για το 3DS.

Το Nintendo Life αναφέρει για το Dragon Quest VII

Στην απόφαση να το κάνουν για το φορητό μηχάνημα αντί για τις πλατφόρμες της Sony o Fujimoto είπε τα εξής:

“Υπήρχαν δύο λόγοι. Πρώτον ότι το Nintendo 3DS είναι ένα ένα φορητό σύστημα και είναι ότι καλύτερο για το DQVII. Δεύτερων το Nintendo 3DS είναι το πιο δημοφιλές μηχάνημα στην Ιαπωνία όποτε είναι ευκαιρία να δώσουμε σε καινούργιους χρήστες να δοκιμάσουν το DQVII ”

Ο Fujimoto ρωτήθηκε επίσης για την συμμετοχή της Nintendo σε όλο το project, και απάντησε:

“Ο όγκος σε διάλογους του Dragon Quest VII είναι πάνω από δύο φορές το Dragon Quest V, είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. Ήταν πολύ μεγάλο επιχειρηματικό ρίσκο να μεταφράσουμε το παιχνίδι στην σημερινή αγορά. Με την Nintendo μπορέσαμε να δουλέψουμε μαζί πάνω στην μετάφραση και διαδικασία. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής η Nintendo ήταν σαν να πλήρωσε τα μισά χρήματα από την μετάφραση!”

Όπως βλέπουμε η Nintendo βοήθησε αρκετά στην μετάφραση του Dragon Quest VII ώστε να έχουμε στα χέρια μας αυτό το αριστούργημα όπου θα δημοσιεύσουμε το review μας τις επόμενες μέρες.

Συνέντευξη του Noriyoshi Fujimoto για το Dragon Quest VII

| 3DS, New 3DS/2DS, Nintendo | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων