Ο παραγωγός του Metroid Prime θέλει να δημιουργήσει άλλο ένα παιχνίδι της σειράς

17 Ιούν

metroid_prime-656x492

Ο Kensuke Tanabe δήλωσε πως θέλει να δημιουργήσει άλλο ένα Prime αλλά δεν προλαβαίνει να το κάνει στην χρονική διάρκεια της ζωής του Wii U. Αν άρχιζαν σήμερα θα ήθελαν τρία ολόκληρα χρόνια για το φτιάξουν οπότε μάλλον θα το κάνουν για το NX.

“Άμα αρχίζαμε για το Wii U τώρα θα θέλαμε τουλάχιστον 3 χρόνια. Οπότε θα ήταν στην επόμενη κονσόλα της Nintendo το NX. Είναι αρκετός καιρός για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι και να προσθέσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία”

– Ο Tanabe έχει πολλές ιδέες για το παιχνίδι.
– Αυτό συμπεριλαμβάνει ένα πλανήτη ο οποίος έχει εναλλαγή του χρόνου στην επιφάνεια του.

“Αντί λοιπόν να έχουμε πολλούς πλανήτες θα ήταν εφικτό να είχαμε έναν που θα άλλαζε η χρονική περίοδος πάνω σε αυτόν. Αυτή είναι μια ιδέα που έχω αλλά καταλαβαίνω πως πολλοί έλεγαν ότι το Echoes ήταν δύσκολο εξαιτίας της εναλλαγής φωτός με σκοτάδι.”

– Ο Tanabe είπε πως η ιστορία του Prime τελείωσε με το Corruption και δεν θα επιστρέψουν εκεί.

“Η ιστορία της Dark Samus και του Phason τελείωσε..”

– Η σειρά θα παραμείνει πιστή στους μηχανισμούς των Prime
– O Tanabe είπε πως το τέλος του Corruption που αφήνει υπονοούμενα για συνέχεια έχει τελειώσει επίσης.
– Το μυστηριώδης σκάφος που ακολουθεί την Samus στο τέλος του Corruption είναι ένας χαρακτήρας από το Metroid Prime Hunters.

“Αυτός ήταν ο Sylux, άλλος ένα κυνηγός από το Metroid Prime Hunters στο τέλος του Metroid Prime 3. Προσωπικά θα ήθελα να δημιουργήσω ένα σενάριο ανάμεσα σε Sylux και την Samus. Έχουμε κάνει ήδη μια ιστορία για τους κυνηγούς ήρθε νομίζω η ώρα να κάνουμε μια για την Γαλαξιακή ομοσπονδία και θα ήθελα να ενώσω και τις δύο ιστορίες στο μέλλον. Όπως επίσης να δούμε περισσότερο την Samus.”

– Μια μελλοντική συνέχεια της σειράς Prime θα είναι αριθμημένη.

“Με το τρία τελειώνει μια τριλογία. Αλλά θα ήθελα να συνεχίσω.”

Στο πότε θα ανακοινωθεί ένα τέτοιο παιχνίδι και ποια ομάδα θα το αναλάβει.

“Είμαι ο παραγωγός των Metroid Prime και συν δημιουργός της σειράς με τον Yoshio Sakamoto, αλλά ο δεύτερος είναι υπεύθυνος για την σειρά. Δεν είμαι σίγουρος πότε θα κάνει μια τέτοια ανακοίνωση. Δεν σκέφτομαι συνεργασία με κάποιο άλλο στούντιο ούτε πότε θα κάνουμε κάποια ανακοίνωση”

Στις λειτουργίες του GamePad για σκανάρεις εχθρούς και αντικείμενα.

“Είναι μια καταπληκτική ιδέα αλλά το να φτιάχνεις παιχνίδια σε HD απαιτεί πολλά έξοδα στην παραγωγή και πολλά άτομα, δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να μαζέψω τίποτα από δύο αυτή την στιγμή .”

Ο παραγωγός του Metroid Prime θέλει να δημιουργήσει άλλο ένα παιχνίδι της σειράς

| Wii U, Ε3, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων