Ο παραγωγός του Metroid Prime θέλει να φτιάξει το επόμενο Prime

17 Ιούν

Τα παρακάτω προέρχονται από τον Kensuke Tanabe, παραγωγό της τριλογίας Metroid Prime:

Το έχω πει από την αρχή, αλλά δεν έχω καμία ανάμιξη στα παιχνίδια Metroid δύο διαστάσεων, πάνω στα οποία δουλεύει ο κος Sakamoto. Ακόμα αισθάνομαι ότι υπάρχει λίγη δουλειά να κάνω στη σειρά Metroid Prime. Δε μπορώ να σας πω το πότε, αλλά θέλω να φτιάξω άλλο ένα. Ο Sylux είναι που κυνηγάει τη Samus (στο τέλος του Prime 3) και εκεί είναι που το παιχνίδι τελειώνει. Υπάρχει ακόμα έδαφος πάνω στο οποίο θέλω να χτίσω την ιστορία μεταξύ Sylux και Samus. Κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Θέλω να φτιάξω ένα παιχνίδι που να πραγματεύεται αυτό το θέμα. Σκέφτομαι ακόμα ότι, σε αυτό το παιχνίδι που λέω και μπορεί να φτιαχτεί, θέλω να συμπεριλάβω τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία (Galactic Federation) επίσης. Έτσι, θα ήταν καλή ιδέα να βγάλουμε ένα παιχνίδι όπως το Federation Forces ώστε να δείξουμε το ρόλο της Ομοσπονδίας στο γαλαξία, πριν προχωρήσουμε στο βασικό παιχνίδι.

Ο παραγωγός του Metroid Prime θέλει να φτιάξει το επόμενο Prime

| Wii U, Ε3, Νέα | 1 Comment
About The Author
- Παναγιώτης Βελώνιας, a.k.a. FoM (και FoMPerama). Ξεκίνησε με ένα Gameboy και λάτρεψε το κατά πολλούς απαίσιο Super Mario Land. Αλλά ήταν το πρώτο που είχε παίξει! Πήρε Nintendo 64, Gamecube, Wii, DS, 3DS, Wii U και new 3DS Majora’s Mask Edition. Αμετανόητος Νιντεντάς. Στον ελεύθερο χρόνο του (από τα games) μπορεί να διδάσκει Αγγλικά. Αγαπάει όλα τα Nintendo Franchises εξίσου, αλλά αν του είχαν πιστόλι στο κεφάλι για να διαλέξει μόνο ένα παιχνίδι ως το αμέσως επόμενο από τη Nintendo, θα ήταν το F-Zero. It’s been too damn long. Επίσης, έχει αγοράσει και μαθαίνει Ocarina. Αλήθεια.
  • GameDemon

    Ναι ένα prime το θέλω και γω ειδικά με τα φοβερά dual analog χειριστήρια του wiiu. Βασικά τι στον κόρακά κάνουν και δεν το βγάζουν, τι σκέφτονται δεν καταλαβαίνω.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων