Ο παραγωγός του Splatoon μιλά για τους παίχτες

13 Σεπ
Ο παραγωγός του Splatoon μιλά για τους παίχτες

O Hisashi Nogami, παραγωγός του Splatoon, υπήρξε σε μια συνέντευξη στο Famitsu της περασμένης εβδομάδας. Δεν υπήρξαν κάποιες συνταρακτικές αποκαλύψεις, ωστόσο ο Nogami μοιράστηκε μαζί μας κάποια ενδιαφέροντα πράγματα. Πλέον έχουμε νέα για όσους παίζουν Splatoon online.

Το ποσοστό των παιχτών ανάμεσα σε Turf War και Ranked Battle παίχτες είναι περίπου πενήντα-πενήντα. Νέοι παίχτες τείνουν να συγκεντρώνονται στο Turf War, ενώ αυτοί που παίζουν για αρκετό καιρό συνήθως εστιάζουν στο Ranked Battle. Το νέο update πρόσθεσε μία αύξηση στα bonus πόντων για το Turf War, το οποίο πιθανότατα έκανε κάποιους παίχτες να επιστρέψουν σε αυτό το mode. Φυσικά, υπάρχουν και παίχτες που πάντοτε απολάμβαναν το Turf War από την κυκλοφορία του ακόμη.

Στη συνέντευξη επίσης αναφέρεται πως υπήρχαν πολλοί παίχτες στο τέλος του 2015 και στις αρχές του 2016, ίσως λόγω των διακοπών και την αρχή του νέου έτους. Οι αριθμοί είναι τώρα πεσμένοι συγκριτικά με τότε, αλλά και πάλι υπάρχει ένας σταθερός αριθμός παιχτών.

Η υποστήριξη του Splatoon

Το Splatoon κυκλοφόρησε το Μάιο του περασμένου έτους και μέχρι αρκετά πρόσφατα είχαμε συνεχόμενα updates με νέα όπλα, νέες πίστες, και άλλα. Παράλληλα, αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τίτλους του Wii U, κερδίζοντας γρήγορα το κοινό. Πλέον, βλέπουμε ότι το παιχνίδι συνεχίζει να υποστηρίζεται από τους δημιουργούς του, ακόμη και μετά από πάνω από ένα χρόνο που βρίσκεται στην αγορά. Τέλος, πρόσφατα, όπως αναφέραμε,  ανακοινώθηκε μια δυνατή προσπάθεια ώστε το παιχνίδι να βγει στην ανταγωνιστική σκηνή. Αυτό το γεγονός, κατ’ εμέ, δηλώνει τη μεγάλη επιτυχία του τίτλου και παράλληλα το σεβασμό των δημιουργών προς τους παίχτες.

Πηγή 1 Πηγή 2

Ο παραγωγός του Splatoon μιλά για τους παίχτες

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων