Ο παραγωγός του The LEGO Movie λέει πως μια ταινία Nintendo θα ήταν το πρότζεκτ ταινίας των ονείρων του

18 Φεβ

nintendo-12-656x369

Στη DICE 2016 “Franchise Fever: Pursuing Ideas and Big Audiences” χθες, ο πρόεδρος της Vetrigo Entertainment και παραγωγός της The LEGO Movie, Roy Lee, ερωτήθηκε για το ποιο θα ήταν το πρότζεκτ ταινίας των ονείρων του.  Η απάντησή του; Nintendo.

Ο Lee εξήγησε:

Το δικό μου θα ήταν Nintendo.  Πιστεύω πως τα Zelda, Mario και όλος ο κόσμος των χαρακτήρων θα ήταν ιδανικός για ένα είδος ταινίας σαν το Lego Movie.  Δεν έχω τα δικαιώματα για κάτι τέτοιο, αλλά θα το λάτρευα.  Θα ήταν παράδεισος για μένα.

Ο Adrian Askarieh, Διευθύνων Σύμβουλος και διευθυντής της Prime Uiverse Films, επίσης σχολίασε πάνω στην ίδια ερώτηση.  Πιστεύει πως η Nintendo θα μπορούσε να έχει επιτυχία στο ‘box office’ και απλά χρειάζεται να βρει άτομα για να το στήσει σωστά.

Πηγή

Ο παραγωγός του The LEGO Movie λέει πως μια ταινία Nintendo θα ήταν το πρότζεκτ ταινίας των ονείρων του

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων