Ο Reggie μιλά για Switch και SNES Classic

11 Σεπ
Ο Reggie μιλά για Switch και SNES Classic

Kατά τη διάρκεια του Variety’s Entertainment and Technology Summit 2017, οι Financial Times μίλησαν με τον πρόεδρα της Nintendo of America, Reggie Fils-Aime.

Διαβάστε μερικά σχόλιά του παρακάτω:

 

Για τις ελλείψεις του Switch

Οι ελλείψεις του stock – ειδικά στις αρχές – έχει δύο αιτίες. Πρώτον πως η ζήτηση για το Switch ήταν μεγαλύτερη από το αναμενόμενο. Δεύτερον, η Nintendo έχει προβλήματα με ελλείψεις των εξαρτημάτων.

Συγκεκριμένα, είπε ο Reggie:

Θα φτιάξω εκατομμύρια κομμάτια για να τα διαθέσω στην αγορά. Αλλά δε γνωρίζω ποιά θα είναι η ζήτηση. Και υπάρχει το ενδεχόμενο η ζήτηση να ξεπεράσει την προσφορά.

Η ζήτηση υπάρχει και η αλυσίδα της προσφοράς υπάρχει. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα; Ανάλογα με τη δυνατότητά μας να κατασκευάσουμε περισσότερα. Δε θέλουμε να έχουμε απογοητευμένους καταναλωτές που δε θα μπορέσουν να αποκτήσουν ένα (Switch) στις διακοπές. Αλλά η διαχείριση μιας περίπλοκης αλυσίδας παροχής είναι μια πρόκληση.

Δεν υπάρχει μόνο ένα σημείο που σκαλώνει η δουλειά, υπάρχουν πολλά. Δε θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά δεν είναι μόνο ένας ο παράγοντας.

Reggie και SNES  Classic

Πέρα από το Switch, ο Reggie μίλησε επίσης για το Super NES Classic Edition. Είπε πως η κατάσταση με τις προ-παραγγελίες και το περιορισμένο στοκ ήταν «εκτός του δικού μας ελέχου».

Συγκεκριμένα:

Σ’ αυτή την περίπτωση, το θέμα δεν είναι ο εφοδιασμός και η προσφορά. Θα σας συνιστούσα να μην δώσετε ένα κάρο λεφτά για ένα SNES Classic σε κανένα από τα sites δημοπρασιών .

Όσον αφορά τις περσινές ελλείψεις του NES Classic Edition, ο Reggie εξήγησε πως η Nintendo δεν έκανε σκόπιμα την έλλειψη για να προκαλέσει ενδιαφέρον. Αντίθετα, ο όγκος της παραγωγής είχε βασιστεί στις ιστορικά χαμηλές πωλήσεις των άλλων retro-gaming συσκευών από άλλους κατασκευαστές.

 

Απόψεις και γνώμες, στα σχόλια παρακάτω!

 

Ο Reggie μιλά για Switch και SNES Classic

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων