O Reggie μιλά για το Switch, το Wii U και όχι μόνο

05 Οκτ
O Reggie μιλά για το Switch, το Wii U και όχι μόνο

O Reggienator έσκασε μύτη στο 2018 GeekWire Summit του Σηάτλ στις Η.Π.Α. και μίλησε για τo Wii U αλλά και την κατάσταση του Switch.

Για να δούμε τι είπε:

 

Τι έχει να πει ο Reggie για το Wii U

Κυκλοφορήσαμε το Wii U αμέσως μετά το Wii που είχε πετύχει 100 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Το Wii U προφανώς δεν είχε την ίδια επιτυχία. Αυτό που μας είπαν όμως οι καταναλωτές είναι οτι η πρόταση ενός tablet μαζί με τη δυνατότητα να παίξουν παιχνίδια στην τηλεόραση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.

[…]

Χωρίς τις εμπειρίες μας με το Wii U, δε θα είχαμε το Switch, όσον αφορά τα όσα μάθαμε και ιδιαίτερα τα όσα μας είπαν οι καταναλωτές μας. Μας έλεγαν «μα θέλω να παίξω στο tablet, στο GamePad του Wii U. Μόλις όμως απομακρυνθώ 10 μέτρα από την κονσόλα αποσυνδέεται!» Η κεντρική ιδέα, κάτι που να μπορείς να πάρεις μαζί σου οπουδήποτε, οποτεδήποτε, ήταν πραγματικά ελκυστική.

[…]

Εμείς αναεφεύρουμε τους εαυτούς μας κάθε πέντε με δέκα χρόνια. Πρέπει να το κάνουμε γιατί οι επιχειρήσεις ψυχαγωγίας κινούνται πολύ γρήγορα. Όταν τα πας καλά, δεν πρέπει να ενθουσιάζεσαι από τις επιδόσεις σου. Όταν τα πας χάλια, δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Πάντα πρέπει να ισορροπείς και να επικεντρώνεσαι στην επόμενη περιπέτεια. Αυτό ακριβώς κάνουμε εμείς.

 

 

Τι είχε να πει για παιχνίδια της Nintendo σε smartphones

Έπρεπε να κάνουμε μοναδικές εμπειρίες. Τα παιχνίδια των οικιακών συστημάτων μας δε θα μεταφράζονταν καλά σε μια κινητή συσκευή. Έπρεπε να ενσωματώσουμε και το monetization… σκοπός είναι να κερδίζουμε χρήματα. Και έπρεπε να δούμε το πώς θα είμαστε αποτελεσματικοί σε αγορές και πλατφόρμες που δε μας ανήκουν. Χρειάστηκε χρόνος.

 

 

Η ανάγκη χρήσης ενός smartphone app για το voice chat του Nintendo Switch Online

Η νοοτροπία της Nintendo είναι να κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Προσφέρουμε πολύ διαφορετικές εμπειρίες από τους ανταγωνιστές μας και τις προσφέρουμε με διαφορετικό τρόπο. Αυτό δημιουργεί μια κατάσταση yin-yang για τους καταναλωτές μας. Είναι ενθουσιασμένοι με τα cloud saves και το παλαιότερο περιεχόμενό μας, αλλά θέλουν να τους προσφέρουμε voice chat με διαφορετικό τρόπο.

Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι το εξής: Γνωρίζουμε πως ο κόσμος παίζει το Switch σε εξωτερικούς χώρους όπως πάρκα ή στα λεωφορεία. Πιστεύουμε πως ο καλύτερος τρόπος να συνδεθείτε και ζήσετε το voice chat είναι μέσα από το κινητό σας. Είναι πάντα εκεί, πάντα το έχετε πάνω σας.

 

 

Ο ανταγωνισμός με το Xbox και το Playstation

Το πρώτο πράγμα που ανέφερε ο Reggie είναι πως δε θεωρεί τις άλλες κονσόλες ως το «αντίπαλο δέος». Αντίθετα…

…αυτό που με ενδιαφέρει λεπτό προς λεπτό είναι άλλο. Ο χρόνος που περνάτε σερφάροντας στο διαδίκτυο, βλέποντας μια ταινία ή μια εκπομή. Ανταγωνιζόμαστε με όλο αυτό το χρόνο που αφιερώνει το κοινό σε άλλες μορφές ψυχαγωγίας. Το εύρος ανταγωνισμού μου λοιπόν είναι πολύ μεγαλύτερο από τους άμεσους ανταγωνιστές μας στη Sony και τη Microsoft. Εγώ αγωνίζομαι για το χρόνο. Όταν το κάνω αυτό, πρέπει να είμαι δημουργικός και καινοτόμος για να κερδίσω τη μάχη.

 

Κλείνοντας, για να πούμε την άποψή μας, ο Reggie δικαίως κατέχει τη θέση του. Το PR spin και ο ιστορικός αναθεωρητισμός για την κατάσταση με το Wii U αλλά και το τι συμβαίνει τώρα με το Switch είναι πραγματικά εντυπωσιακός.

Χρειάζεται ικανότητα για να μπορέσει κάποιος να μετριάσει την αποτυχία του Wii U ή την κατάσταση με το Nintendo Switch Online app. Εσέις τι γνώμη έχετε;

 

Πηγή 1, Πηγή 2

O Reggie μιλά για το Switch, το Wii U και όχι μόνο

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων