Ο Sakurai αναφέρετε σε όσους παραπονούνται για το επιπλέον περιεχόμενο στα παιχνίδια

08 Αυγ

Sakurai

Στην στήλη του στο Famitsu o Masahiro Sakurai αναφέρεται στα παράπονα των χρηστών που κατηγορούν τα παιχνίδια πως έχουν γίνει σακούλες με άχρηστο περιεχόμενο που χαλούν την διασκέδαση τους.

– Ο Sakurai αναφέρει πως μεγάλοι εκδοτικοί οργανισμοί δημοσίευσαν υψηλές κριτικές για μικρά παιχνίδια γρίφων.
– Αναφέρει πως τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν είχαν πληθώρα περιεχομένου ούτε μακροπρόθεσμες αναβαθμίσεις ώστε να εμπλουτιστούν με περισσότερο περιεχόμενο.
– Ο Sakurai πιστεύει πως είναι σοβαρή η αντιμετώπιση κριτικών σε αυτά τα παιχνίδια.
– Επίσης βλέπει κριτικές για το Fire Emblem Fates που αναφέρονται με παράπονο ότι υπάρχει πολύ περιεχόμενο, σχολιάζοντας πως δεν χρειάζονται πολλά από τα επιπλέον χαρακτηριστικά.
– Παράδειγμα η επιλογή το να καλείς τους συμμάχους σου στο σπίτι σου και να χαϊδεύεις το κεφάλι τους ώστε να ανεβάσεις το επίπεδο φιλίας.
– Ο Sakurai πιστεύει πως για όσους τους πειράζει αυτή η επιλογή μπορούν απλά να την αγνοήσουν.
– Ο Sakurai αναφέρει: “Οι δημιουργοί βάζουν πάντα κάτι επιπλέον για να ικανοποιήσουν τους οπαδούς”
– Ακόμα αν αφαιρεθεί κάτι που έχει τοποθετηθεί σαν επιπλέον επιλογή δεν σημαίνει πως θα μπει κάτι άλλο στην θέση του.
– Ο Sakurai αναφέρει: “Άμα πλησιάζεις την δημιουργία ενός παιχνιδιού με την στυγνή λογική να βάλεις ότι είναι απαραίτητο χωρίς να τοποθετήσεις κάτι επιπλέον αφαιρείς την διασκέδαση και την έκπληξη από το παιχνίδι κάνοντας το βαρετό.”
– Ο Sakurai αναφέρει πως το Super Smash Bros. έχει πολύ περιεχόμενο που δεν έχει ιδιαίτερη σημασία στους μηχανισμούς του παιχνιδιού.
– Αλλά άμα βγάλεις αυτό το επιπλέον περιεχόμενο τότε μένεις με ένα παιχνίδι που αναφέρετε σε πολύ περιορισμένο κοινό.
– Ο Sakurai καταλαβαίνει πως μερικοί άνθρωποι προτιμούν μινιμαλιστικά παιχνίδια αλλά το Super Smash Bros. αναφέρετε σε ευρύ κοινό.
– Είναι λογικό πως μερικοί θεωρούν το επιπλέον περιεχόμενο περιττό ενώ κάποιοι άλλοι όχι.
– Ο Sakurai αναφέρει πως ότι επιπλέον περιεχόμενο μπαίνει στο παιχνίδι δεν αναφέρετε σε όλους αλλά για όσους το προτιμούν.
– Ο Sakurai αναφέρει: “Την ίδια στιγμή τα παιχνίδια είναι μια μορφή διασκέδασης, όσοι δεν επιθυμούν επιπλέον περιεχόμενο η άποψη τους είναι σεβαστή”
– Εν κατακλείδι δεν είναι αναγκαστικό να πιέζεις όσους δεν θέλουν να παίξουν το επιπλέον περιεχόμενο ώστε να ολοκληρώσουν το παιχνίδι.
– Όσο το παραπάνω σχόλιο υπάρχει σαν άποψή οι δημιουργοί μπορούν να φτιάχνουν τα παιχνίδια όπως επιθυμούν.
– Ακόμα και αν εσύ δεν ενδιαφέρεσαι για ένα κομμάτι του παιχνιδιού υπάρχει κάποιος άλλος που τον ενδιαφέρει.

Πηγή

Ο Sakurai αναφέρετε σε όσους παραπονούνται για το επιπλέον περιεχόμενο στα παιχνίδια

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων