Ο Shinya Takahashi από τη Nintendo πιστεύει ότι ο Miyamoto θα μπορούσε να επεκτείνει τη δημιουργικότητα του πέρα από τα παιχνίδια

28 Ιούν

miyamoto1

Ο Shigeru Miyamoto έχει υπάρξει υπεύθυνος για κάποιες από τις ποιοτικότερες σειρές παιχνιδιών της Nintendo. Χωρίς τον Miyamoto, παιχνίδια όπως το Mario και το Zelda δεν θα υπήρχαν σήμερα.

Τα παιχνίδια της Nintendo θα είναι πάντοτε το πιο σημαντικό υλικό για τον Miyamoto, αλλά ο υπεύθυνος της εταιρείας Sninya Takahashi, νοιώθει ότι η δημιουργικότητα του θα μπορούσε να επεκταθεί και σε άλλους χώρους. Μιλώντας με τη USA σήμερα, o Takahashi δήλωσε :

“Κατά τη γνώμη μου, επειδή είναι ο κος Miyamoto, θέλω εκείνος να συνεχίσει να φτιάχνει πράγματα όσο καιρός εκείνος θέλει να συνεχίσει να φτιάχνει πράγματα., ειλικρινά νομίζω ότι ο κος Miyamoto θα συνεχίσει να είναι δημιουργικός – και όχι μόνο στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών.”

Ο Shinya Takahashi από τη Nintendo πιστεύει ότι ο Miyamoto θα μπορούσε να επεκτείνει τη δημιουργικότητα του πέρα από τα παιχνίδια

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων