Ο Suda 51 θέλει ακόμη να φτιάξει το No More Heroes 3

03 Ιούλ

1223565447-No-More-Heroes-8

 

Η Suda51 μίλησε αρκετά για τη δημιουργία ενός τρίτου τίτλου No More Heroes.  Το ενδιαφέρον του, βέβαια  δεν έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και πάλι το παιχνίδι μάλλον θα αργήσει πολύ να βγει.

Μιλώντας με το GameReactor, o Suda51 αστειεύτηκε λέγοντας πως το No More Heroes δε θα υπάρξει “μέσα σε 15 με 25 χρόνια”

Συγκεκριμένα, είπε:

Ναι, No More Heroes 3, έχω λάβει πολλές παρακινήσεις από τους οπαδούς της σειράς και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό, αλλά σκέφτομαι ότι θα γίνει σε μέσα σε 15 χρόνια και παραπάνω; (γελώντας). Ίσως όχι σαν Kickstarter, αλλά ο GungHo φυσικά θα μπορούσε να δώσει υποστήριξη ώστε να συμβεί κάτι τέτοιο.  Νομίζω πως βλέπω ότι ο Travis ξέχασε κάτι, οπότε πρέπει πραγματικά να τον κάνω να πάει πίσω για να πάρει αυτό που ξέχασε.  Αλλά ναι, σίγουρα θέλω να το κάνω αυτό να συμβεί, αλλά θέλω επίσης να φτιάξω κάτι καινούριο, οπότε αυτό θα γίνει μέσα σε 15 με 25 χρόνια (γελά)!

πηγή

Ο Suda 51 θέλει ακόμη να φτιάξει το No More Heroes 3

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων