Ο Uchikoshi έχει μεγάλες προσδοκίες για το Zero Escape, θέλει η σειρά να αρέσει στους mainstream gamers

10 Ιούλ

zero_escape_vol._2__virtue_s_last_reward__2_

Ο σκηνοθέτης του Zero Escape, ο Kotaro Uchikosh, έχει μεγάλες προσδοκίες για την σειρά. Μιλώντας στο Gamaustra, ανέφερε ότι θέλει να φτάσει την ίδια επιτυχία όπως τηλεοπτικές σειρές του Lost και το 24.

Ο Uchikoshi είπε επίσης ότι δεν θα αρκεστεί με το Zero Escape να αρέσει σε ένα μικρό και συγκεκριμένο κοινό και θα ήθελε η σειρά να αρέσει στους mainstream gamers.

Το ολοκληρωμένο σχόλιο του Uchikoshi:

“Αν το συγκρίνεις με άλλα media, νιώθω ότι οι fans μας υποστηρίζουν πυρετωδώς. Είναι πολύ συγκινητικό και το εκτιμώ βαθύτατα. Πρόσφατα, έχει αρχίζει να με επιρεάζει τρομερά”.

“…αν δεις τηλεοπτικές σειρές όπως το Lost, το 24, και το Prison Break, αυτές θεωρούνται να είναι αρκετά επιτυχημένες. Πρέπει να γίνεις τόσο μεγάλος για να θεωρηθείς επιτυχημένος. Ξέρω ότι ακούγετε αστείο, “Συγκρίνεις τον εαυτό σου με μία τελείως διαφορετική κλίμακα’ αλλά με την ομάδα μου, την βοήθεια τις Aksys και με την συνεχόμενη υποστήριξη των fans, νιώθω ότι είναι δυνατόν να φτάσεις αυτό το επίπεδο”.

“Από το να είμαστε μία επιτυχία σε ένα συγκεκριμένο κοινό, που το ξέρουν λίγα άτομα, σκεφτόμαστε συνέχεια το πως μπορούμε να κάνουμε την σειρά να αρέσει σε mainstream gamers. Έτσι, θέλουμε να κάνουμε το project μας ακόμα μεγαλύτερο και πρέπει να το δουλέψουμε.”

Πήγη

Ο Uchikoshi έχει μεγάλες προσδοκίες για το Zero Escape, θέλει η σειρά να αρέσει στους mainstream gamers

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων