Οι ανακοινώσεις του πρώτου Σ/Κ της Ε3 για το Switch

11 Ιούν
Οι ανακοινώσεις του πρώτου Σ/Κ της Ε3 για το Switch

 

FIFA 19

 

Το USgamer έπιασε στα χέρια του το FIFA 19 για το Switch και συνομίλησε με τον Andrei Lazarescu, παραγωγό του παιχνιδιού.

Τι είπε ο Lazarescu;

Ποτέ δε σκεφτήκαμε να βελτιώσουμε κάτι συγκεκριμένο από το FIFA 18. Θέλαμε να ανεβάσουμε το επίπεδο όλης της εμπειρίας. Και πιστεύω πως όλα έγιναν και κρατήσαμε και τη μοναδικότητα της κονσόλας. Τα Online φιλικά τα ήθελαν οι παίκτες, οπότε τα προσθέσαμε (σ.σ. μαζί με τη σύνδεση με το EA Play). Θέλαμε όμως να βελτιώσουμε και gameplay, να αλλάξει η αίσθηση του κάθε αγώνα. Κάναμε πολλά με τους μηχανισμούς των σουτ. Πέρα από το Champion’s League, έπεσε δουλειά και στην παρουσίαση των La Liga, Bundesliga, Premier League και όχι μόνο.

[…]

Όσο για το The Journey, ίσως το δούμε αλλά έχει σχέση και η περσινή έκδοση. Σκόπιμα πέρσι δημιουργήσαμε μια προσαρμοσμένη έκδοση για το Switch, γιατί θέλαμε μια άψογη εμπειρία στα 60 fps. Ίσως υπάρχουν μερικά κενά μεταξύ της δικής μας μηχανής και της Frostbite Engine, κάθε χρόνο όμως δεν κοιτάμε μόνο να προσθέσουμε περισσότερα, αλλά και να κλείσουμε τα εν λόγω κενά στο μέλλον. Άλλωστε το FIFA 19 μόλις η δεύτερη προσπάθειά μας.

 

Τι άλλο μπορείτε να περιμένετε:

  • Καλογυαλισμένα γραφικά, με πολύ μεγαλύτερη καθαρότητα σε σχέση με τον προκάτοχο.
  • Βελτιωμένο ΑΙ
  • Μια προσαρμοσμένη μορφή του Team ID, που κάνει τους παίκτες να παίζουν σαν τους πραγματικούς.
  • Δε θα υπάρχει το The Journey (το single-player mode όπου πρωταγωνιστεί ο πλασματικός διεθνής Alex Hunter)
  • Το παιχνίδι θα μοιάζει πολύ περισσότερο με τις εκδόσεις των PS4/XB1.

Όπως θα συμβεί και με τις άλλες πλατφόρμες, η EA θα προσφέρει και τη FIFA 19 Champions Edition. Η εν λόγω έκδοση θα σας δίνει πρόσβαση στο παιχνίδι τρεις ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία κυκλοφορία του. Θα σας δίνει επίσης 20 Jumbo Premium Gold Packs (1 ανά εβδομάδα, για 20 εβδομάδες), έναν UEFA Champions League Gold Player (εγγυημένος παίκτης με βαθμολογίες 80-83), δανεικά αντικείμενα των Cristiano Ronaldo & Neymar JR και μερικά Special Edition FUT kits.

Το παιχνίδι αναμένεται στις 28 Σεπτεμβρίου.

 

Πηγή 1Πηγή 2

 

Pages: 1 2 3 4 5

Οι ανακοινώσεις του πρώτου Σ/Κ της Ε3 για το Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων