Οι εκπλήξεις του Xenoblade Chronicles 2 και το μέλλον της σειράς

29 Σεπ
Οι εκπλήξεις του Xenoblade Chronicles 2 και το μέλλον της σειράς

Πριν λίγες ημέρες σας μιλήσαμε για το Baten Kaitos και το  ατυχές παρελθόν των τίτλων της Monolith.

Φαίνεται όμως πως η σειρά Xenoblade Chronicles έχει ένα πιο λαμπρό μέλλον μπροστά της!

 

Οι αναπάντεχες επιδόσεις του Xenoblade Chronicles 2 στο στίβο της αγοράς

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Xenoblade Chronicles 2 είναι το πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι της σειράς. Ήδη έχει ξεπεράσει το εκατομμύριο σε πωλήσεις, έχοντας ξεπεράσει τα 1,42 εκατομμύρια από τον περασμένο Ιούνιο.

Μιλώντας με τον ιστότοπο USgamer, ο διευθυντής της Monolith Soft Tetsuya Takahashi αποκάλυψε πως το RPG ξεπέρασε τις προσδοκίες, ειδικά στη Δύση.

Ο Takahashi είπε συγκεκριμένα:

Από άποψη πωλήσεων, πρέπει να πω πως το Xenoblade Chronicles 2 ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Είδαμε πολύ περισσότερο κόσμο να το αγοράζει σε Αμερική και Ευρώπη απ’ οτι περιμέναμε. Είναι ακόμα νωρίς για το Torna DLC αλλά, απ’ όσα είδαμε στην Ιαπωνία, οι πωλήσεις και του expansion ξεπερνούν τις προσδοκίες μας.

 

 

Τι μας περιμένει στο μέλλον της σειράς

Μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο κ. Takahashi ήταν αν θα κάνει η σειρά μια επιστροφή στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας, όπως συνέβη με το Xenoblade Chronicles X. Η απάντησή του έχει αρκετό ενδιαφέρον, αν και δεν προκαλεί έκπληξη σε όσους γνωρίζουν τις συνήθειές του.

Είμαι κάποιος που βαριέται αυτό που μόλις έκανα. Αν συνεχίσει η σειρά, μπορεί να δείτε μια τρίτη επιλογή. Μπορεί το τρίτο παιχνίδι να ακολουθήσει μια οδό στην οποία δεν έχει βαδίσει ακόμη.

Πηγή

Οι εκπλήξεις του Xenoblade Chronicles 2 και το μέλλον της σειράς

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων