Οι νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch

18 Ιούν
Οι νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch

Μετά την Ε3 και τα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν εκεί, έχουμε ακόμη περισσότερες ανακοινώσεις παιχνιδιών για την αγαπημένη σας κονσόλα!

Πάμε να τα δούμε:

 

Ανακοινώθηκε το Nelke and the Legendary Alchemists: Atelier of a New Land

Σας αρέσει η σειρά Atelier της GUST; Τότε θα χαρείτε με τα νέα πως το επόμενο παιχνίδι της σειράς, με τίτλο-σιδηρόδρομο, έρχεται και στο Switch!

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα και λίγο artwork αμέσως παρακάτω:

Nelke and the Legendary Alchemists: Atelier of a New Land

 

 

 

Το Dusk έρχεται στο Switch

Θυμάστε τους παλιούς, καλούς καιρούς του Quake; Αν τα σύγχρονα FPS σας αφήνουν παγερά αδιάφορους, τότε η λύση είναι το Dusk, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό στα PC.

Το παιχνίδι είναι πραγματικός διάδοχος των FPS της δεκαετίας των 90s κι έχει προκαλέσει αίσθηση στους κύκλους των εραστών του είδους. Το παρακάτω trailer ανακοίνωσε την κυκλοφορία του παιχνιδιού, αλλά περεταίρω πληροφορίες δεν υπάρχουν για την ώρα. Ελπίζουμε η μεταφορά του να μη μας απογοητεύσει!

 

 

Την άλλη εβδομάδα έρχεται το Paranautical Activity

Αν πάλι προτιμάτε τα FPS σας με γραφικά Minecraft και στοιχεία rogue-like, τότε ίσως το Paranautical Activity είναι αυτό που θα σας τραβήξει περισσότερο την προσοχή.

Αναμένεται την άλλη εβδομάδα στο eShop:

 

 

Ανακοινώθηκε και το Flood of Light για το Switch

Στο Flood of Light αναλαμβάνετε τον έλεγχο ενός μυστήριου κοριτσιού που φτάνει σε μια πλημμυρισμένη πόλη. Η πρωταγωνίστρια είναι η μόνη που μπορεί να χειριστεί το φως και, όπως καταλαβαίνετε, αυτή της η δυνατότητα θα χρησιμοποιηθεί για να λύσετε γρίφους, να στραγγίσετε το νερό και να σώσετε την πόλη.

Το παρακάτω βίντεο θα σας δώσει μια γεύση σχετικά με το τι να περιμένετε:

 

 

Κι άλλα visual novels για την κονσόλα σας!

Και τα δύο εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης της Mages. Τα Robotics;Notes Elite και Memories Off: Innocent Fille έρχονται και επίσημα στο Switch.

Και στις δύο περιπτώσεις, πρόκειται για μεταφορές από παλαιότερα συστήματα. Το πρώτο εμφανίστηκε στα PlayStation 3, Xbox 360 και Vita, ενώ το δεύτερο πρωτοκυκλοφόρησε σε PlayStation 4, PS Vita και PC.

Ρίξτε τους μια ματιά παρακάτω:

 

 

 

 

Οι νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων