Όλα τα νέα για το WWE 2K18

04 Οκτ
Όλα τα νέα για το WWE 2K18

Από τη μέρα που ανακοινώθηκε το WWE 2K18 για το Switch, η 2K μας έχει στο μετέωρο «Φθινόπωρο 2017».

Τι θα γίνει; Διαβάστε και δείτε τα νέα βίντεο παρακάτω!

 

Πότε έρχεται τελικά το WWE 2K18;

Πολλοί ήλπιζαν να κυκλοφορήσει το παιχνίδι μέσα στον Οκτώβριο, μαζί με τις άλλες εκδόσεις. Αυτό λόγω διαφόρων διαφημιστικών που κυκλοφορούν, τα οποία προορίζουν τη Switch version για τις 17 Οκτωβρίου. Από τη μεριά της, η 2K συνεχίζει με το μετέωρο «Φθινόπωρο 2017».

Παραπάνω, γιοκ. Ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο Twitter account επιβεβαιώνει:

 

Εφόσον λοιπόν δε μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα απο το να περιμένουμε, ας απολαύσουμε δύο νέα βίντεο από το παιχνίδι!

Ξεκινάμε με ένα επίσημο trailer του WWE 2K18, το οποίο αποκαλύπτει το ολοκαίνουριο Road to Glory mode. Αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε το δικό σας παλαιστή και να τον πάτε από τα αλώνια στα σαλόνια. Σπάζοντας τα μούτρα οποιουδήποτε τολμήσει να σας σταθεί εμπόδιο, φυσικά!

 

 

Και, επειδή θέλουμε να σας κακομαθαίνουμε, ορίστε κι ένα ακόμη gameplay video από ένα ladder match με 8 παλαιστές. Το εν λόγω υλικό δεν προέρχεται από τη Switch version συγκεκριμένα, αλλά μπορεί να μας δώσει μια πιο ξεκάθαρη ιδέα από το τι μπορούμε να περιμένουμε!

Όλα τα νέα για το WWE 2K18

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων