Όλες οι νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch! (05/04/2018)

05 Απρ
Όλες οι νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch! (05/04/2018)

Η Μ. Εβδομάδα συνεχίζεται και φέρνει ακόμη περισσότερες ανακοινώσεις ολοκαίνουριων αφίξεων στην αγαπημένη σας κονσόλα!

Ό,τι νέο υπάρχει, θα το βρείτε παρακάτω:

 

Στις 12 Απριλίου αναμένεται το Shelter Generations

Η Circle Entertainment επιτέλους ανακοίνωσε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Shelter Generations! Το παιχνίδι, όπως διαβάσατε και παραπάνω, έρχεται με αποκλειστικές προσθήκες στο eShop στις 12 Απριλίου.

Το Shelter υπόσχεται να σας μαγέψει με την ομορφιά της φύσης, η οποία έρχεται χέρι-χέρι με αδυσώπητη ωμότητα. Θα πάρετε το ρόλο μιας μητέρας Λύγκα και θα πρέπει να υπερβείτε όλες τις προκλήσεις που καραδοκούν και απειλούν την οικογένειά της. Θα μεγαλώσετε τα μικρά, θα κυνηγήσετε για τροφή και νερό και να τα προστατέψετε από κινδύνους μέχρι να ενηλικιωθούν.

Κάθε φορά, το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, προσφέροντας και διαφορετικές εμπειρίες. Όλα αυτά, μέσα σε ένα αρκετά μοναδικά δοσμένο κόσμο, τα γραφικά του οποίου προσωπικά μου θυμίζουν glitches των textures.

Στην έκδοση για το Switch, θα περιλαμβάνεται το Mountains DLC, αλλά και το Paws. Σ’ αυτό θα πρέπει να επιβιώσετε και πάλι, αυτή τη φορά όμως ως το μικρό λυγκάκι! Επιπλέον, θα αποκτήσετε και δύο ακόμη “ζωντανά βιβλία”, τα οποία λέγονται: ‘Fables From the Den’ και ‘The Lonesome Fog’.

 

 

Επιβεβαιώθηκε η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Bad Dudes!

Ω ναι! Παρά τις καθυστερήσεις, το Bad Dudes επιτέλους έχει μια τελική ημερομηνία κυκλοφορίας για το Switch, και αυτή είναι η 12η Απριλίου!

 

 

Το Gururin είναι το επόμενο παιχνίδι του Neo-Geo για το Switch!

Πόσες ανακοινώσεις μπορείτε να αντέξετε για την άλλη εβδομάδα; Η Hamster ανακοίνωσε πως το Gururin, το οποίο αρχικά είχε εμφανιστεί στο Neo-Geo το 1994 έρχεται στις 12 Απριλίου στο eShop!

 

 

 

Γυρίστε σελίδα για ακόμη περισσότερα παιχνίδια!

Pages: 1 2

Όλες οι νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch! (05/04/2018)

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων