Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για το NBA 2K18

01 Σεπ
Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για το NBA 2K18

H 2K Sports και η Visual Concepts φαίνονται να μας ετοιμάζουν μια καταπληκτική έκδοση του NBA 2K18.

Έχουμε στα χέρια μας αρκετά νέα. Δείτε τα παρακάτω!

 

Τα νέα από το μέτωπο του NBA 2K18

Σύφμωνα με το USgamer, το παιχνίδι είναι υπερπλήρες και πανομοιότυπο με την έκδοση για το PlayStation 4. Οι παίκτες του Switch μπορούν να αναμένουν όλα τα modes όπως: MyGM team-management, MyLeague, MyCareer, Story mode και όλα τα παρελκόμενα. Επίσης, το παιχνίδι τρέχει με την ίδια μηχανή γραφικών σε όλες τις πλατφόρμες.

Έχει επίσης ανακοινωθεί το amiibo support αν και δεν έχουμε παραπάνω λεπτομέρειες για εσάς ακόμη.

Το μόνο στοιχείο που απουσιάζει από τη Switch version είναι η δυνατότητα να κάνετε το δικό σας custom logo για τις ομάδες Pro-Am.

Όσον αφορά τα γραφικά, το animation και το AI, το Switch δε θα διαφέρει από τις άλλες πλατφόρμες. Η ομάδα ανάπτυξης Visual Concepts λέει πως έσπρωξε το Switch και τη μνήμη του στα όρια. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι πως το παιχνίδι θα τρέχει σε 30 και όχι σε 60 frames per second. Παρόλα αυτά, η ομάδα νιώθη υπερήφανη που επέλεξε να κάνει τη μηχανή γραφικών της να τρέξει στην κονσόλα.

Επίσης, κάτι νέο στη φετινή έκδοση του παιχνιδιού είναι η προσθήκη του the Neighbourhood.

Το Neighborhood διαφέρει από οτιδήποτε έχετε ξαναδεί στα NBA 2K ή οποιοδήποτε αθλητικό career mode before. Οι MyPLAYERs σας θα ζουν σε μια γειτονιά με πολλές τοποθεσίες που μπορούν να επισκεφθούν, γεμάτες με άλλους χαρακτήρες και MyPLAYERs που μπορείτε να αλληλεπιδράσετε. Μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα όπως να συναντήσετε τον Kyrie Irving ενώ ξυρίζεστε. Ή να παίξετε στα γήπεδα του Playground, ή να κάνετε κάποιο τατουάζ, να ακούσετε τα νέα τραγούδια ή ένα σωρό πράγματα. Η εμπειρία σας θα εξαρτάται από το πώς παίζετε, που σημαίνει πως ο καθένας θα λαμβάνει τις αμοιβές του ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξει να παίξει το NBA 2K18.

Πηγή 1Πηγή 2

Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για το NBA 2K18

| Nintendo Switch, PAX West, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων