Ώρα για μάχη: Attack on Titan 2, FE και Dynasty Warriors

12 Οκτ
Ώρα για μάχη: Attack on Titan 2, FE και Dynasty Warriors

Σήμερα είναι η μέρα της σφαγής.

Περιμένουμε τρία διαφορετικά παιχνίδια που σχετίζονται με το ευγενές άθλημα του πολέμου και της ασταμάτητης καταστροφής!

 

Fire Emblem Warriors: Σύγκρουση ηρώων

Η Nintendo UK δημοσίευσε ένα νέο βίντεο για το Fire Emblem Warriors, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο YouTube. Γιατί να το κάνετε αυτό όμως, όταν σας το έχουμε παρακάτω;

 

 

Attack on Titan 2: Προφίλ χαρακτήρων, Town Life system και νέα στιγμιότυπα

Η Koei Tecmo ενημέρωσε τον επίσημο ιστότοπο του Attack on Titan 2. Συγκεκριμένα, προστέθηκαν βιογραφίες των χαρακτήρων, καθώς και πληροφορίες για τη λειτουργία Town Life.  Οι βιογραφίες δεν έχουν κάτι καινούριο να μας πουν (ειδικά σε όσους παρακολουθούν το anime/manga), αλλά μπορείτε να του ρίξετε μια ματιά. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τους: Eren, Mikasa, Armin, Levi, Miche, Nanaba και Gelgar.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η αποκάλυψη της λειτουργίας Town Life. Ανάμεσα στις μάχες του παιχνιδιού, μπορείτε να περάσετε χρόνο μέσα στην ασφάλεια που προσφέρουν τα τείχη της πόλης. Εκεί, θα συναντήσετε χαρακτήρες ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να αναλαβετε side quests ή να προπονηθείτε για να βελτιώσετε τη δύναμή σας.

Επίσης, σας έχουμε μερικά στιγμιότυπα από το παιχνίδι, χάρη στο Famitsu!

Αν οι γκαλερί δεν εμφανίζονται, σημαίνει πως το WordPress δε νιώθει. Απλά ακολουθήστε τα link!

https://imgur.com/a/vS6lN

 

 

Στιγμιότυπα από τα Dynasty Warriors 8: Empires, Samurai Warriors: Spirit of Sanada και Warriors Orochi 3 Ultimate

Ο ιστότοπος της Nintendo έχει τα πρώτα στιγμιότυπα από τα Dynasty Warriors 8: Empires, Samurai Warriors: Spirit of Sanada και Warriors Orochi 3 Ultimate στο Switch. Δείτε τις παρακάτω!

https://imgur.com/a/NmyX6

Ώρα για μάχη: Attack on Titan 2, FE και Dynasty Warriors

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων