Όσα ξέρουμε για το Animal Crossing: Pocket Camp

25 Οκτ
Όσα ξέρουμε για το Animal Crossing: Pocket Camp

Το Nintendo Direct για το οποίο σας ενημερώσαμε χθες, είχε θέμα το Animal Crossing: Pocket Camp.

Δείτε τι μάθαμε από το πρωί!

 

Όλες οι λεπτομέρειες για το Animal Crossing: Pocket Camp

Ξεκινάμε με την επίσημη ανακοίνωση της Nintendo:

Την επόμενη φορά που θα πάτε στην κατασκήνωση, φέρτε όλα τα απαραίτητα: Μια σκηνή, έναν υπνόσακο, τρόφιμα και, φυσικά, το Animal Crossing: Pocket Camp! Μία από τις μακροβιότερες σειρές της Nintendo, το Animal Crossing σας επιτρέπει να ζήσετε μια παλαβούτσικη ζωή καθώς αλληλεπιδράτε με ένα μεγάλο εύρος χαρακτήρων που βρίθουν με προσωπικότητα. Διακοσμήστε και επεκτείνετε το σπίτι σας και μάθετε περισσότερο την κοινότητα, της οποίας είστε μέρος. Στο πρώτο Animal Crossing για κινητά, θα αλληλεπιδράσετε με ζωάκια, θα κατασκευάσετε έπιπλα και θα μαζέψετε πρώτες ύλες ενώ διοικείτε μια κατασκήνωση. Το Animal Crossing: Pocket Camp κυκλοφορεί σε συσκευές συμβατές με iOS και Android στα τέλη του Νοεμβρίου.

«Όπως έχουν αποδείξει τα παλιότερα παιχνίδια μας στα κινητά, λατρεύουμε να παίρνουμε αγαπημένες σειρές και να τις μεταμορφώνουμε για τις συσκευές των παικτών μας». Τάδε έφη Doug Bowser, ο Αντιπρόεδος Πωλήσεων και Marketing της Nintendo of America. «Το Animal Crossing: Pocket Camp είναι ό,τι πρέπει για τους καινούριους αλλά και τους παλιότερους φίλους της σειράς. Ιδανικό για όσους παίζουν παιχνίδια στο κινητό τους».
Μπορείτε να βρείτε την πλήρη παρουσίαση της Nintendo εδώ. Το Direct ξεκινά στο 29:47.

Πέρα από όλα αυτά, σας έχουμε μερικά ακόμη βίντεο, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ευθύς αμέσως!

 

Όσα ξέρουμε για το Animal Crossing: Pocket Camp

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων