Πάγωμα στις παραγγελίες νέων amiibo από την Ελληνική αντιπροσωπεία της Nintendo

15 Ιούλ
Αυτά τα amiibo θα αργήσουν να έρθουν

Αυτά τα amiibo θα αργήσουν να έρθουν

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική αντιπροσωπεία της Nintendo, Nortec, ανακοίνωσε το πάγωμα στις παραγγελίες που αφορούν τις νέες κυκλοφορίες amiibo. Ακολουθεί η ανακοίνωση αναλυτικά:

Για λόγους ανωτέρας βίας, οι παραγγελίες σας που αφορούν νέα λανσαρίσματα –Wii U Captain Toad + amiibo, Olimar amiibo, Bowser Jr. amiibo, Dr. Mario amiibo– δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν μέχρι νεοτέρας. Σχετικά με τα επόμενα λανσαρίσματα τίτλων θα υπάρξει ενημέρωση από το nintendo.gr.

Στην περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελίας σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με τo 210-2850681 ή μέσω mail στο info@nortec.gr.

Πάγωμα στις παραγγελίες νέων amiibo από την Ελληνική αντιπροσωπεία της Nintendo

| 3DS, amiibo, New 3DS, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr eAthlete στα παιχνίδια Super Smash Bros. Wii U/3DS/Melee, Pokken Tournament, Splatoon και MarioKart. Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας αναγνωρισμένο από την Nintendo of Europe. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων