Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 10ο

19 Οκτ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 10ο

Για άλλη μια φορά, η ώρα είναι 01:00. Ο χρόνος είναι αμείλικτος, το ίδιο και ο τρόμος του Eternal Darkness.

Τολμάτε να δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια;

Οι αυτοψίες του Dr. Maximillian Roivas

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Maximillian είναι πως ήταν ιατρός. Εκείνη την εποχή, αυτό σήμαινε πως ήταν και ιατροδικαστής. Γνώριζε πολλά για την ανατομία και τη φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος. Όπως είναι φυσικό, η μακάβρια περιέργειά του τον ώθησε να διεξάγει αυτοψίες σε όλα τα ανίερα, ακατανόητα πλάσματα που συνάντησε.

Τα ευρήματά του, σας περιμένουν παρακάτω. Ένα από τα πιο υπέροχα κομμάτια του Eternal Darkness, για τα μάτια σας μόνο!

 

Eternal Darkness, μέρος 10ο: Μια κάθοδος στο σκοτάδι

Όπως είδαμε και στο τελευταίο μέρος της ιστορίας μας, ο Maximillian κατέβηκε στα έγκατα της οικογενειακής του έπαυλης και είδε πως το κτίριο είναι χτισμένο πάνω από μια κυκλώπεια, προϊστορική πόλη. Οι πιθανότητες για την ύπαρξή και το σκοπό της ήταν αμέτρητες. Και όλες του ανατριχιαστικές. Οπλισμένος με θάρρος, ο Maximillian τόλμησε να εξερευνήσει και συνάντησε έναν από τους κατοίκους της.

Δυστυχώς, η συνάντηση σημάδεψε ανεπανόρθωτα τον ψυχισμό του. Ο κατεστραμμένος νους του, σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια της επιστημονικής ψυχολογίας εκείνη την εποχή, οδήγησαν τον φτωχό γιατρό σε ένα άδοξο τέλος. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του να προειδοποιήσει τον κόσμο για το επερχόμενο σκότος, κατέληξε σε μια βρώμικη, ανήλιαγη τρύπα ενός Σανατόριου.

Παρόλα αυτά, η Alexandra πλέον μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μαγεία που ανακάλυψε ο πρόγονός της. Με τη βοήθεια της Αποκάλυψης του Αοράτου, ανακάλυψε το επόμενο κεφάλαιο που είχε κρύψει ο παππούς της.

Ο Τόμος του Αιώνιου Σκότους έχει πολλά ακόμα μυστικά να μας αποκαλύψει…

 

 

 

Κι αν έχετε την περιέργεια να δείτε τι μορφή είχαν οι Φύλακες των άλλων 2 Αρχαίων που αντιμετώπισε ο Maximillian, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω συμπληρωματικό βίντεο!

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 10ο

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων