Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 11ο

21 Οκτ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 11ο

Η ώρα είναι 01:00 και το Eternal Darkness σας καλεί στο μακάβριο κόσμο του!

Αφεθείτε στην αγκαλιά του και δε θα το μετανιώσετε…

Την τελευταία φορά παρακολουθήσαμε τον τολμηρό αρχαιολόγο, Edwin Lindsey, να φθάνει στα ξεχασμένα ερείπια του αρχαίου ναού του Mantorok.

Μετά το θάνατό του, το απερίγραπτο πλάσμα έκρυψε την παρουσία του από τον εχθρό του. Έναν εχθρό που συνόδευσε τον Dr. Lindsey με τη μορφή ενός εκκεντρικού συλλέκτη. Όταν όμως ο Αύγουστος αποφάσισε να ξεκάνει τον Lindsey, ξύπνησαν μέσα του τα ένστικτα του Indiana Jones!

Οπλισμένος με σύγχρονα όπλα όπως μια καραμπίνα, ένα πιστόλι, ένα πλατύ μαχαίρι και τη βούρτσα του αρχαιολόγου, ο Dr. Lindsey ξεκίνησε την εξερεύνηση στο μαυσωλείο του Mantorok!

 

Eternal Darkness, μέρος 11ο: Στα βάθη του Σκότους

Ο αρχαίος ναός έχει αλλάξει πολύ με το πέρασμα των αιώνων. Είναι προφανές πως έχει επεκταθεί κατά πολύ από την τελευταία φορά που τον επισκεφθήκαμε ως αναγνώστες του Τόμου. Και παρόλα τα εμφανή ίχνη λεηλασίας από επίδοξους τυμβωρύχους, το μνημείο έχει πολλούς κρυμμένους και ανεκτίμητους θησαυρούς, που φυλάσσονται από περίτεχνους μηχανισμούς και παγίδες.

Αυτή τη φορά, ο Dr. Lindsey θα κατέβει στις νέες επεκτάσεις του ναού και θα ανακαλύψει μερικές πολύ σημαντικές τοιχογραφίες, που θα ρίξουν φως στο σκοτεινό παρελθόν του κόσμου μας.

 

 

 

Κι επειδή είμαστε πάντα τελειομανείς και δε θέλουμε να χάσετε ούτε το παραμικρό, σας έχουμε ένα ακόμη συμπληρωματικό βίντεο!

Αυτή τη φορά, θα παρακολοθήσουμε τον Αύγουστο να ενημερώνει τους άλλους δύο Αρχαίους για την ανακάλυψη του αρχαίου ναού στη σύγχρονη Καμπότζη. Και μαζί με το ναό, φυσικά, την Καρδιά του Mantorok…

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 11ο

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων