Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 16-17

02 Νοέ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 16-17

Ο Νοέμβριος μπορεί να έφτασε, αλλά οι το κακό του Eternal Darkness δεν τελείωσε ακόμη!

Όσοι πιστοί, προσέλθετε…

Την προηγούμενη φορά είδαμε το μοναχό Παύλο Λούθηρο να αποκαλύπτει τα πιο σκοτεινά και σατανικά μυστικά του που τον «φιλοξενούσε». Ανόσια τέρατα, σκοτεινές τελετές, ανθρωποθυσίες και μαύρη μαγεία ήταν το αντικείμενο της μελέτης των διεφθαρμένων ιερωμένων της Ιεράς Εξέτασης. Χάρη στη βοήθεια του διακόνου, ο Παύλος μάζεψε τις αποδείξεις που χρειαζόταν και αποφάσισε να θέσει ένα τέλος σε όλη αυτή την αίρεση.

Βρέθηκε λοιπόν αντιμέτωπος με την τρομερή αλήθεια που κρυβόταν πίσω από τη βιτρίνα της Ιεράς Εξέτασης και, στο τέλος, έχασε τη ζωή από τα χέρια των υπηρετών του Ulyaoth.

Αν θέλετε να δείτε τι θα είχε συμβεί αν ερχόταν αντιμέτωπος με τους υπηρέτες των άλλων δύο Αρχαίων, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ παρακάτω!

 

 

Eternal Darkness, μέρος 16ο και 17ο: Η Απαγορευμένη Πόλη

Μετά την τραγωδία του μοναχού Παύλου, η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει ένα κρυπτικό σημείωμα από τον παππού της. Το σημείωμα περιέχει τα απαραίτητα στοιχεία που θα την οδηγήσουν στην κρυψώνα του επόμενου κεφαλαίου. Αυτή τη φορά, το περιεχόμενό του φαίνεται να λαμβάνει χώρα στη Μέση Ανατολή, για άλλη μια φορά και πρωταγωνιστής θα είναι ο Roberto Bianchi. Ο ευτραφής Ιταλός, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, θα πέσει στα χέρια ενός στρατηγού, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για τους δικούς του, δόλιους σκοπούς.

Τι θα απογίνει ο αρχιτέκτονας; Τι μας περιμένει στην τρίτη επίσκεψή μας στην Απαγορευμένη Πόλη; Τι άλλαξε, αιώνες μετά το χαμό του Karim, μέσα στα καταραμένα ερείπια. Οι απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα σας περιμένουν στα δύο βίντεο που ακολουθούν.

Σωστά διαβάσατε! Σήμερα, το Eternal Darkness έρχεται έτοιμο να στοιχειώσει για τα καλά τη νύχτα σας.

 

 

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 16-17

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων