Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 19

07 Νοέ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 19

Η ώρα περνά και το ρολόι σημαίνει μία μετά τα μεσάνυχτα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό.

Η ώρα του Eternal Darkness έφτασε ξανά.

Την προηγούμενη φορά μεταφερθήκαμε και πάλι στον καταραμένο καθεδρικό Oublie, στην περιοχή της Αμιένης στη Γαλλία. Τον καιρό του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, η τριγύρω περιοχή είναι ένα πεδίο μάχης και ο ίδιος ο ναός εκτελεί χρέη νοσοκομείου. Όλοι οι χώροι του έχουν γεμίσει με προμήθειες, εργαλεία και τα αμέτρητα κορμιά των πεσόντων. Τα περισσότερα τυλιγμένα σε λερωμένα σεντόνια και παρατημένα σε γωνιές που δε θα τα βλέπει κανείς. Οι ήχοι της καμπάνας έχουν αντικατασταθεί από τους κρότους των οβίδων και τους πυροβολισμούς στο παρασκήνιο, ενώ οι ψαλμοί έχου δώσει τη θέση τους στα αδύναμα βογγητά πόνου των νοσηλευομένων.

Σ’ αυτό το παρασκήνιο ξεκίνησε την εξερεύνησή του ο νεαρός δημοσιογράφος, Peter Jacob.

 

Eternal Darkness, μέρος 19: Διαφωτισμός

Το μεγαλύτερο μέρος του ναού είναι εκτός ορίων και προστατεύεται από σκοπούς, οι οποίοι εμποδίζουν την πρόσβαση σε πολλές πτέρυγες του Καθεδρικού. Παρόλα αυτά, το υπόγειο είναι ακόμη ανοιχτό, ωστόσο είναι θεοσκότεινο, καθώς η γεννήτρια που δίνει ρεύμα είναι εκτός λειτουργίας. Στην εποχή του Peter δεν υπάρχουν δαυλοί, οπότε ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση είναι να καταφέρει να επαναφέρει το ηλεκτρικό.

Οι προσπάθειές του όμως, δε θα περάσουν απαρατήρητες. Οι υπηρέτες του Ulyaoth αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως υπάρχει εχθρός ανάμεσά τους και η ζωή του Peter βρίσκεται σε κίνδυνο.

Τι θα απογίνει ο Peter; Θα καταφέρει να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει; Τι θα ανακαλύψει στον Καθεδρικό;

Όλες οι απαντήσεις, σας περιμένουν στο τελευταίο μέρος του Eternal Darkness!

 

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 19

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων