Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 20

09 Νοέ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 20

Η ώρα είναι και πάλι μία μετά τα μεσάνυχτα. Το Eternal Darkness σας χτυπά την πόρτα για άλλη μια φορά.

Τολμάτε να του ανοίξετε;

Την τελευταία φορά παρακολουθήσαμε τον Peter Jacob να προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα της συσκότισης. Βλέπετε, όντας σε μια εκκλησία-νοσοκομείο, εν μέσω βομβαρδισμών σε καιρό πολέμου, υπήρχαν πολλές περικοπές. Η σημαντικότερη ήταν πως δεν υπάρχει ρεύμα, οπότε τα υπόγεια είναι θεοσκότεινα. Ωστόσο, ο ευρημετικός πολεμικός ανταποκριτής μας, με λίγη εφευρετικότητα και αρκετή μαύρη μαγεία, κατάφερε να βρει λύση.

Δυστυχώς για κείνον, τα προβλήματά του μόλις είχαν ξεκινήσει. Μια οβίδα έσκασε έξω από το ναό και λίγο έλειψε o Peter να γίνει διάτρητος από τα σπασμένα γυαλιά των βιτρό που έπεφταν γύρω του. Σα να μην έφτανε αυτό, με τον Τόμο του Αιώνιου Σκότους στην κατοχή του, έγινε στόχος όλων των υπηρετών του Ulyaoth που τριγυρνούσαν μέσα στο ναό.

 

 

Eternal Darkness, μέρος 20: Τροφή για το κτήνος

Πολύ σύντομα, τα βήματα του Peter τον οδήγησαν στα ίδια μονοπάτια που βάδισε και ο Paul Luther. Όπως ο κυνηγημένος μοναχός, αιώνες πριν, έτσι και ο Peter τώρα, ξεκινά την κάθοδο στα ζοφερά βάθη του Καθεδρικού. Εκεί, όπου η επιρροή και η δύναμη των Αρχαίων είναι ανεξέλεγκτη. Εκεί, όπου το Αιώνιο Σκότος κυριαρχεί.

Τα βήματά του θα τον φέρουν αναπόφευκτα πρόσωπο με πρόσωπο με το Μαύρο Φύλακα που φρουρεί το τεχνούργημα στο άδυτο του Καθεδρικού…

 

 

 

 

 

Και μετά το τέλος, δείτε τι θα είχε αλλάξει αν Peter είχε συναντήσει τους Μαύρους Φύλακες των άλλων δύο Αρχαίων:

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 20

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων