Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 21-23

15 Νοέ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 21-23

Νομίσατε πως σας ξεχάσαμε; Όχι βέβαια! Το Eternal Darkness είναι εδώ τη γνωστή ώρα για το καθιερωμένο μας ραντεβού.

Αντέχετε την πρόκληση;

Την προηγούμενη φορά είδαμε την κατάληξη της περιπέτειας του άτυχου δημοσιογράφου, Peter Jacob. Ο δύστυχος νέος, όχι μόνο ήταν πολεμικός ανταποκριτής κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όχι μόνο βρισκόταν σχεδόν στην πρώτη γραμμή του πυρός, αλλά ήταν περιτρυγυρισμένος από ανόσια πλάσματα που φορούσαν τα σώματα των ανθρώπων, όπως οι άνθρωποι φορούν πουκάμισα!

Ευτυχώς ή δυστυχώς για τον ίδιο, ο Τόμος του Αιώνιου Σκότους έπεσε στα χέρια του. Με τη βοήθειά του, κατάφερε να προστατευτεί και να επιβιώσει από τα φριχτά πράγματα που κινούνταν στις σκιές του ανίερου Καθεδρικού. Αποφασισμένος, ο Peter κατέβηκε στη σκοτεινή καρδιά του Καθεδρικού Oublie. Ακολουθώντας τα χνάρια του δύστυχου καλόγερου, Paul Luther είδε τι κρυβόταν στα βάθη του ναού..

Στο τέλος της καθόδου του, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον καταχθόνιο Μαύρο Φύλακα του Ulyaoth και, μετά από μια τρομερή μάχη, κατάφερε να βγει νικητής!

 

 

Eternal Darkness, μέρος 21-23: Μια Ζοφερή Κληρονομιά

Τώρα όμως είναι η ώρα να δούμε την ιστορία ενός χαρακτήρα που μας συντροφεύει από το ξεκίνημα. Έφτασε η σειρά του Edward Roivas. Θα μάθουμε, επιτέλους, πώς κατέληξε ο ίδιος να αποκτήσει τον Τόμο του Αιώνιου Σκότους στα χέρια του. Θα δούμε τα δικά του κατορθώματα, αλλά και την τραγική του κατάληξη από τα χέρια των Αρχαίων.

Όλα αυτά, σας περιμένουν στα βίντεο που ακολουθούν. Κλείστε λοιπόν τα φώτα, δυναμώστε την ένταση και απολαύστε!

 

 

 

 

 

 

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 21-23

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων