Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 2ο

03 Οκτ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 2ο

Έφτασε η στιγμή να ξαναγυρίσουμε στο μακάβριο Eternal Darkness.

Σβήστε τα φώτα, δυναμώστε τη μουσική και ετοιμαστείτε!

Πρώτα όμως, σειρά έχει ένας πρόλογος. Τον παλιό, καλό καιρό, τα βιντεοπαιχνίδια μέσα στο κουτί τους είχαν ένα μαγικό βιβλίο με οδηγίες. Το βιβλίο αυτό συνήθως περιείχε πληροφορίες για το πώς να παίξετε το παιχνίδι και όλα τα συναφή.

Στις περιπτώσεις όμως που οι δημιουργοί ήταν έξυπνοι, αποφάσιζαν να το αντιμετωπίσουν σωστά. Αυτό συμβαίνει και με το Eternal Darkness. Οι σελίδες του βιβλίου μοιάζουν με περγαμηνή, ενώ στις πρώτες του σελίδες περιέχει κάτι απαραίτητο για να σας προϊδεάσει για το τι θα ακολουθήσει.

Παρακολουθήστε με να παραμιλάω για μερικά λεπτά σχετικά με τα βιβλία οδηγιών, ή πηγαίνετε στο 03:51 για να δείτε τον πρόλογο του παιχνιδιού. Εναλλακτικά, απλά πατήστε εδώ.

 

 

Eternal Darkness: Κεφάλαιο πρώτο – Ο Εκλεκτός

Και τώρα που είμαστε έτοιμοι, θα παρακολουθήσουμε την Alexandra να υποκύπτει στην περιέργειά της. Θα ανοίξει το παράξενο βιβλίο που έχει τόσο περίοπτη θέση πάνω στο γραφείο. Το βιβλίο δεν είναι παρά ο Τόμος του Αιώνιου Σκότους, ένα κατασκεύασμα μιας νοσηρής φαντασίας. Το εξώφυλλό του, είναι φτιαγμένο από ανθρώπινο δέρμα, ενώ το δέσιμο και η διακόσμησή του αποτελείται από μικροσκοπικά οστά.

Οποιοσδήποτε θα καταλάβαινε πως ο Τόμος αυτός είναι κάτι που δε θα έπρεπε να ανοιχτεί ποτέ, ωστόσο η Alex είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να πάρει τις απαντήσεις της. Ακόμη και να διαβάσει τα πιο απόκρυφα συγγράμματα που είχε συλλέξει ο παππούς της.

Δείτε λοιπόν το πρώτο κεφάλαιο του Τόμου, στο δεύτερο μέρος του Eternal Darkness:

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 2ο

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων