Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 5ο

10 Οκτ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 5ο

Το ρολόι σημαίνει μία μετά τα μεσάνυχτα και το κάλεσμα του Eternal Darkness ηχεί στη σιωπή της νύχτας.

Ποιά θα ειναι η συνέχεια;

Στο τελευταίο ραντεβού μας είδαμε το τέλος της νεαρής χορεύτριας στα χέρια του Αυγούστου. Αφότου η Αλεξάνδρα έλυσε το μικρό γρίφο που είχε προετοιμάσει ο παππούς της πριν το θάνατό του, απέκτησε ένα ασφαλισμένο σωλήνα. Ακριβώς σαν κι εκείνους που χρησιμοποιούσαν κάποτε οι αγγελιαφόροι της μεσαιωνικής Ευρώπης για να μεταφέρουν τα μηνύματά τους.

Το μήνυμά του, ήταν μια από τις σελίδες του Τόμου του Αιώνιου Σκότους. Μόλις η Αλεξάνδρα την έπιασε στα χέρια της, στο μυαλό της ήρθαν εικόνες. Συγκεκριμένα, μια συνομιλία που είχε ο Αύγουστος με τον Αρχαίο που υπηρετεί.

Τι θα άλλαζε όμως αν ο Αύγουστος είχε επιλέξει διαφορετικό αφέντη;

 

 

Eternal Darkness – Μέρος 5ο: Η συνωμοσία αποκαλύπτεται!

Οι μηχανορραφίες όμως των Αρχαίων εναντίον του Αυτοκράτορα Καρλομάγνου ενέπλεξαν και τον αγγελιαφόρο. Ο νεαρός Αντώνιος, προσπαθεί να ενημερώσει τον Αυτοκράτορά του για τη συνωμοσία εις βάρος του, ωστόσο βρίσκεται κλειδωμένος στο Αρχοντικό ενός μοναστηριού. Αυτός που έχει το κλειδί της πόρτας είναι ο ίδιος ο Ηγούμενος. Ο Αντώνιος σπεύδει να τον βρει, ανακαλύπτει όμως πως πολλοί μοναχοί έχουν πεθάνει μυστηριωδώς τον τελευταίο καιρό.

Στην αναζήτησή του για τον Ηγούμενο, ο Αντώνιος ήδη έχει ανακαλύψει ένα μοναχό που απεβίωσε με αποτρόπαιο τρόπο, ζωντανούς-νεκρούς και μαγικούς κύκλους. Την ίδια ώρα, η κατάρα που προοριζόταν για τον Καρλομάγνο επηρεάζει το κορμί του ολοένα και περισσότερο.

Αυτό όμως που τον περιμένει στις κατακόμβες της μονής, είναι κάτι ακόμα χειρότερο….

 

 

Και αφού παρακολουθήσετε το τέλος της ιστορίας του Αντώνιου, δείτε τις εναλλακτικές τροπές που θα μπορούσε να είχε πάρει η ιστορία:

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 5ο

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων