Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 6

12 Οκτ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 6

Το ρολόι δείχνει πως η ώρα είναι μία μετά τα μεσάνυχτα, η ώρα του Eternal Darkness…

Ας δούμε τι μας επιφυλλάσει ο διαβολικός τόμος απόψε.

 

Την προηγούμενη φορά γίναμε μάρτυρες του άσκοπου θανάτου του αγγελιαφόρου Αντώνιου. Παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να αποτρέψει τα σχέδια των ακολούθων του Ulyaoth για τον Αυτοκράτορα Καρλομάγνο. Στο τέλος, μπόρεσε μόνο να είναι παρών για να γευτεί την πικρία της αποτυχίας, προτού ξεψυχήσει στα πόδια των συνωμοτών.

Οι περιπέτειά του όμως, όπλισε την Αλεξάνδρα με γνώση απόκρυφη. Διοχετεύοντας τη μαγική ενέργεια, κατάφερε να επισκευάσει το σπασμένο κλειδί για τον όροφο της έπαυλης. Σε ένα από τα δωμάτια, κρυμμένο πίσω από μια κορνίζα, την περίμενε ένα νέο κεφάλαιο από τον Τόμο του Αιώνιου Σκότους…

 

Eternal Darkness – Μέρος 6ο: Ένα Δώρο Παντοτινό

Απόψε, θα επιστρέψουμε στην Περσία. Αυτή τη φορά όμως, πολλούς αιώνες αργότερα και πολύ διαφορετικούς λόγους. Πρωταγωνιστής μας είναι ο Καρίμ, ένας νεαρός ευγενής ο οποίος είναι εντελώς μαγεμένος από τα μάτια μιας κοπέλας. Τόσο πολύ, που η μορφή της έχει κυριεύσει το νου και έχει στοιχειώσει τα όνειρά του. Σε αντάλλαγμα για τη στοργή της, του ζητά να της φέρει ένα τεχνούργημα που βλέπει στα δικά της όνειρα. Του υπόσχεται πως, αν καταφέρει να της το φέρει, θα γίνει δική του για πάντα.

Αυτή είναι μια κατάσταση στην οποία όλοι οι άντρες έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή στη ζωή μας. Για τον Καρίμ, όμως, το τίμημα μπορεί να αποβεί πολύ υψηλότερο απ’ όσο περιμένει…

 

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 6

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων