Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! – Μέρος 8ο

15 Οκτ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! – Μέρος 8ο

Ξέρετε τι ώρα είναι. Πολύ σωστά, η ώρα του Eternal Darkness!

Όσοι πιστοί και τολμηροί, προσέλθετε…

Την τελευταία φορά είδαμε την κατάληξη του νεαρού Καρίμ. Ο άπειρος φίλος μας έκανε το λάθος να εμπιστευτεί το λόγο μιας όμορφης φυναίκας. Ταξίδεψε γι’ αυτήν στα βάθη της ερήμου, μέχρι που έφτασε στο στόχο του. Ανακάλυψε όμως, πολύ αργά, πως η μνηστή του αθέστησε την υπόσχεσή της και πλήρωσε ο ίδιος το τίμημα του παράφορου έρωτά του.

Πίσω στην έπαυλη, η Αλεξάνδρα, οπλισμένη με το ρούνο του Ulyaoth, ξεκλείδωσε τη ντουλάπα με τα τρόφιμα. Σε ένα από τα ράφια, την περίμενε ένα βάζο με αράβικα μπαχαρικά. Το πιο ενδιαφέρον όμως, ήταν πως μέσα στο βαζάκι ο παππούς της είχε κρύψει και ένα κεφάλαιο από τον Τόμο του Αιώνιου Σκότους.

Όπως πάντα, με το που η Αλεξάνδρα άγγιξε τη σελίδα, το νου της κατέκλυσαν εικόνες. Ο Αύγουστος, ενημέρωσε τον Ulyaoth πως τα σχέδιά τους έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Τώρα, θα δούμε την ίδια σκηνή και για τους άλλους δύο Αρχαίους που θα μπορούσε να υπηρετήσει ο Αύγουστος. Θα είναι σα να βλέπετε το τέλος του Mass Effect 3.

Απολαύστε!

 

 

Eternal Darkness, μέρος 8ο: Η Δόλια Φρικαλεότητα…

Αυτή τη φορά, το κεφάλαιο λαμβάνει χώρα σε ένα πολύ διαφορετικό χώρο απ’ όσο έχουμε συνηθίσει. Στις Η.Π.Α., τον καιρό των αποικιών.  Πιο συγκεκριμένα, η τοποθεσία της περιπέτειάς μας είναι η ίδια έπαυλη στην οποία βρίσκεται τώρα η Αλεξάνδρα!

Πρωταγωνιστής μας; Ένας από τους προγόνους της οικογενείαςτων Roivas. Ένας επιστήμονας, ιατρός στο επάγγελμα. Ο Dr. Maximillian Roivas θα αρχίσει να εξερευνά την κατοικία που κληρονόμησε από το δικό του πατέρα, αποφασισμένος να αποκαλύψε τα μυστικά της.

Ετοιμαστείτε για το καλύτερο, ίσως, κεφάλαιο του Eternal Darkness!

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! – Μέρος 8ο

| Let's Play | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων