Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 9ο

17 Οκτ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 9ο

Η ώρα έφτασε! Μία μετά τα μεσάνυχτα. Το Eternal Darkness σας χτυπά την πόρτα.

Τολμάτε να του ανοίξετε και να αντιμετωπίσετε τον τρόμο κατάματα;

 

Την προηγούμενη φορά, ακολουθήσαμε έναν από τους προγόνους της οικογένειας Roivas. Είδαμε τον Dr. Maximillian και τη βόλτα του μέσα στο τεράστιο σπίτι που κληρονόμησε από τον πατέρα του. Είδαμε πως ο Maximillian είναι αρκετά ευκατάστατος ώστε να έχει τα μέσα μισθώνει ένα πλήθος από υπηρετικό προσωπικό για να διατηρεί την οικία του καθαρή.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος ο Maximillian κάνει διάφορες αυθόρμητες παρατήρησες. Όπως το γεγονός πως παρόλες τις προσπάθειες του προσωπικού, η έπαυλη ποτέ δε φαίνεται να καθαρίζει. Ή την παράξενη αίσθηση τρόμου που έχει όποτε περνάει έξω από τα υπνοδωμάτια των υπηρετών του. Ή  λεπτομέρειες, όπως ένα περίεργο γραμμικό σύμβολο σχεδιασμένο σε ένα τοίχο. Ένα τοίχο που στο κοντινο κάδρο φαίνεται να έχει μια πόρτα.

Το πιο περίεργο πράγμα που ανακάλυψε όμως είναι ένα μυστικό πέρασμα, κρυμμένο πίσω από το τζάκι της τραπεζαρίας. Στην άλλη πλευρά του περάσματος, υπάρχει το ίδιο δωμάτιο όπου, αιώνες αργότερα, η Αλεξάνδρα θα διαβάσει για το τι θα του συμβεί. Φυσικά, ο Τόμος του Αιώνιου Σκότους τον περιμένει πάνω στο ίδιο γραφείο.

 

Eternal Darkness, μέρος 9ο: Ο επίλογος του Maximillian

Με τον διαβολικό Τόμο στα χέρια του, o άτυχος γιατρός γίνεται πλέον στόχος για πλάσματα που ξεπερνούν τους χειρότερους εφιάλτες τους. Και σα να μην έφτανε αυτό, με φρίκη συνειδητοποιεί πως το άσχημο προαίσθημα που είχε για το υπηρετικό του προσωπικό δεν ήταν καθόλου τυχαίο!

Τι θα απογίνει ο Maximillian; Θα καταφέρει να βγει ζωντανός από όλα αυτά;

Για να μάθετε, δεν έχετε παρά να σβήσετε τα φώτα, και να κάνετε κλικ στο βίντεο παρακάτω!

 

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 9ο

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων