Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Metroid Prime! Μέρος 17ο

11 Οκτ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Metroid Prime! Μέρος 17ο

Το τέλος πλησιάζει για την περιπέτεια της Samus στο Metroid Prime. Οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρώθεί!

Δείτε την εκρηκτική συνέχεια στο σημερινό βίντεο!

 

Στα τελευταία δύο μέρη, η samus ολοκλήρωσε το πιο κουραστικό κομμάτι της αναζήτησής της. Κατάφερε να ανακαλύψει κάθε επέκταση για το οπλοστάσιό της που υπήρχε στον Tallon IV. Αλλά αυτό δεν είναι όλο!

Το σημαντικότερο είναι πως αποκάλυψε όλα τα κομμάτια που απαιτούνται για να λυθεί το αρχαίο παζλ του πλανήτη. Η πανίσχυρη «κλειδαριά» των Chozo, που διατηρεί υπό περιορισμό τον διλιοφθορέα του Tallon IV, παραμένει. Η κλειδαριά αυτή, αποτελείται από 12 διαφορετικά κομμάτια. 12 τεχνουργήματα των Chozo, του σοφού αυτού λαού που χάθηκε πλέον από το γαλαξία, απαιτούνται για να αποκρυπτογραφηθεί. Και μόνο ο εκλεκτός, ο ερχομός του οποίου προφητεύθηκε από τους οραματιστές των Chozo, θα καταφέρει να ανοίξει αυτή την κλειδαριά και να καταστρέψει την πηγή του κακού στην καρδιά του πλανήτη.

 

Metroid Prime – Μέρος 17ο

Η Samus λοιπόν θα κατευθυνθεί στο γιγάντιο ναό που κατασκευάστηκε γι’ αυτό το σκοπό. Με τη δύναμη των 12 τεχνουργημάτων, η κλειδαριά θα ανοίξει.

Τα πράγματα όμως δε θα πάνε όπως θα περίμενε η Samus, γιατί κάποιος «φίλος» από τα παλιά θα επιλέξει τη στιγμή του θριάμβου της για να της κλέψει τη νίκη μέσα από τα χέρια!

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Metroid Prime! Μέρος 17ο

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων