Πάμε λοιπόν! Ας παίξουμε Metroid Prime – Μέρος 5ο

10 Αυγ
Πάμε λοιπόν! Ας παίξουμε Metroid Prime – Μέρος 5ο

Αψηφούμε τη ζέστη και συνεχίζουμε ακάθεκτοι με το Metroid Prime!

Δείτε παρακάτω το πέμπτο μέρος της σειράς για το, κλασικό πλέον, παιχνίδι.

 

Τι σας περιμένει στο πέμπτο μέρος του Metroid Prime:

Μετά την άφιξη της στα παγωμένα Phendrana Drifts, η Samus ανακάλυψε ερείπια του λαού που τη μεγάλωσε. Ωστόσο, οι δυνατότητές της δεν της επέτρεψαν να εξερευνήσει όσο θα ήθελε. Κατάφερε όμως να αποκτήσει μία βελτίωση για τη Morph Ball.

Ευρισκόμενη λοιπόν σε αδιέξοδο, θα αναγκαστεί να γυρίσει πίσω, για να φτάσει σε μέρη που δε μπορούσε νωρίτερα. Με τη βοήθεια της Boost Ball, θα μπορέσει να βρει άλλο ένα κομμάτι της αρματωσιάς που έκρυψαν στον πλανήτη Tallon IV οι μυστηριώδεις Chozo.

Μάλιστα, o εξοπλισμός είναι από τους σημαντικότερους. Κι αυτό γιατί θα δώσει στη Samus πολύ μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης και θα της επιτρέψει να φτάσει στα πιο δύσβατα ερείπια, πίσω στα Phendrana Drifts.

Κάνοντας το ταξίδι της επιστροφής στο χιονισμένο τοπίο, η Samus θα βρει άλλο ένα καλά φυλαγμένο όπλο για την αρματωσιά της…

 

Αν σας άρεσε το βίντεο, τότε θα σας παρακαλούσαμε να κάνετε ένα like, ένα subscribe. Και αν μπορείτε, να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ, στο βίντεο ή στο server μας στο Discord.

Μόνο αν μας βοηθήσετε μπορούμε να βελτιωθούμε!

Πάμε λοιπόν! Ας παίξουμε Metroid Prime – Μέρος 5ο

| Let's Play | 1 Comment
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων