Πάμε λοιπόν! Ας παίξουμε Metroid Prime – Μέρος 6ο

22 Αυγ
Πάμε λοιπόν! Ας παίξουμε Metroid Prime – Μέρος 6ο

Τέλος οι διακοπές για πολλούς από εμάς λοιπον. Οι περιπέτειες της Samus στο Metroid Prime όμως δεν τελειώνουν τόσο γρήγορα… To έκτο μέρος σας περιμένει!

 

Τι σας περιμένει στο 6ο μέρος του Metroid Prime στο Hard Mode:

Με το Wave Beam στην κατοχή της, η Samus πλέον μπορεί να εξερευνήσει νέες περιοχές στα παγωμένα Phendrana Drifts. Το σημαντικότερο είναι ένα φαράγγι με κάποιες ανενεργές δεξαμενές νερού. Η σημαντικότητά του όμως δεν έγκειται στην ίδια του την ύπαρξη, αλλά στο πού οδηγεί.

 

Οδηγεί σε μια κρυφή ερευνητική βάση των Space Pirates και από τη στιγμή που θα πατήσει το πόδι της μέσα, η Samus θα αντιμετωπίσει τους άσπονδους εχθρούς της, οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα δεκτικοί σε απρόσκλητους επισκέπτες. Παρόλα αυτά, η πάνπλη ηρωίδα θα ανοίξει δρόμο μέσα από τα πτώματά τους και θα αρχίσει να αποκωδικοποιεί τα δεδομένα των ερευνών τους. Τίποτα δε μπορεί να παραμείνει κρυφό από την εισβολέα και του υπολογιστή που έχει στο σκάφος της και, ένα ένα, τα μυστικά της βάσης αποκαλύπτονται.

 

Η εξερεύνησή μας θα καταλήξει σε ένα ανενεργό ολογραφικό πλανητάριο. Αυτό, όπως μπορείτε να φανταστείτε, δε θα παραμείνει ανενεργό για πολύ. Από εκεί, η Samus θα αποκτήσει μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες όχι μόνο για τον πλανήτη Tallon IV, αλλά και για όλο το ηλιακό σύστημα που ανήκει. Το ενδιαφέρον είναι ποιός άλλος πλανήτης ανήκει στο εν λόγω σύστημα!

 

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι αυτό που θα βρει η Samus πάνω στον προβολέα…

 

Πάμε λοιπόν! Ας παίξουμε Metroid Prime – Μέρος 6ο

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων